Tinerii din PAS, mai deștepți decât liderii acestora! Vicepreședinte PAS Youth angajat în guvernul Filip.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Maia Sandu, PAS, Adrian Balutel, Pavel Filip, guvern, Plahotniuc, PAS Youth

  Nu-i zi, nu-i noapte în care să nu vedem critici și atacuri din parte Partidului Acțiune și Solidaritate în adresa guvernării, în adresa lui Plahotniuc și în general în adresa tuturor celor care au vreo legătură cu conducerea actuală a Republicii Moldova.
Aceste critici vin nu doar din partea conducerii Partidului AS, dar și de la susținători și membri ai organizației de tineret, iar printre ei este și Adrian Baluțel. Adrian este unul din cei care mereu a spus că totul în țara asta este condus de Plahotniuc și doar PAS poate schimba situația actuala. Pe lângă asta, el este primul tânăr din Republica Moldova care a obținut titlu de Tânărul european al anului 2016. Meritul se datorează implicării sale active în diverse organizații și companii. Adrian este membru al JEF Moldova (Tinerii Europeni Federaliști), fost vicepreședinte al Consiliul Național al Tineretului din Moldova, secretar al Platformei Naționale a Forumului Societății Civile, în ultimii anii fiind implicat în mai multe procese privind acordul între Uniunea Europeană și Republica Moldova.
Trebuie să recunosc că Adrian are un CV frumos și cred că dânsul a învățat multe în urma implicării sale în proiectele europene, că de altfel, acum nu mai urma îndemnurile oficialilor europeni, de exemplu a europarlamentarului PPE Marian Jean Marinescu, care a făcut un apel către partidele pro-occidentale din Moldova să lase orgoliile și să facă o alianță de guvernare pro-europeană, adică PAS să se așeze la masă cu PDM, pentru ca după alegerile din toamnă, țara să rămână a fi condusă de partide pro-europene. Alt îndemn a venit din partea europarlamentarului Andi Cristea ,,Partidele pro-europene ar fi bine să facă front comun la alegerile parlamentare din toamna acestui an, ca guvernarea să nu ajungă în mâinile socialiștilor. În caz contrar, s-ar ruina tot ce a investit și a construit Uniunea Europeană în Moldova, iar vectorul de dezvoltare se va schimba spre est.”
După cum spuneam mai sus, Adrian are o privire critică față de guvernare, însă experiența obținută în UE a făcut ca el să meargă peste principiile personale și să acționeze în folosul țării, așa cum ar trebui defapt să facă întreg partidul pe care îl reprezintă. Din mai multe surse am aflat că Adrian face parte din echipa guvernului Filip.

  Oare e mai inteligent acest tânăr din PAS, decît conducerea partidului, dacă a înțeles că viitorul european al RM fără PDM e imposibil, odată ce a ales să facă parte din echipa premierului Filip?!

P.S. Oamenii buni ai Maiei Sandu n-au de gând să respecte cerințele finanțatorilor!
P.P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole