Tineretul Democrat – o forță ce inspiră încredere!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Tineretul Democrat este  cea mai mare Organizație de Tineret din Republica Moldova, pe care o are un partid politic!
Curajul, încrederea și unitatea sunt doar cîteva însușiri pe care le posedă Organizația Tineretului Democrat, în frunte cu Președintele Alexandru Cauia.

Consider că Tineretul Democrat este o forță ce inspiră încredere, deoarece prin inițiativele  și acțiunile pe care le întreprind sunt un exemplu pentru tînăra generație.

Republica Moldova are nevoie de o forță tînără, iar Partidul Democrat investind în tineri , investește în țară!

Ieri, 1 aprilie s-a dat startul unei campanii de salubrizare și plantare a copacilor în toată țara de către Organizația Tineretului Democrat!
Această campanie este un îndemn către toți cetățenii de a contribui la înverzirea și la crearea unui mediu curat!

#TineretulDemocrat

#TD_Ialoveni

http://https://www.facebook.com/100013889564664/videos/239006193239031/

#TDLeova

#TDSângerei

#TDGlodeni

Sunt doar o mică parte din Organizațiile Teritoriale ale Tineretului Democrat din Moldova, care s-au implicat activ în campania de salubrizare și plantare a copacilor pe tot teritoriul Republicii Moldova!

Atunci cînd cineva încearcă să critice opțiunea aleasă de acești tineri, ar trebui să se informeze despre activitățile pe care le desfășoară și să conștientizeze că ei sunt un exemplu pentru toți tinerii din țară!

Tinerii Democrați reprezintă o motivare de a rămâne în Moldova și de a contribui la crearea unui viitor european #Aici_Acasă!

#TineretulDemocrat
#Hai_cu_noi
#FapteBune
#Aici_Acasă_În_Moldova

Comentarii