Tentativa de omor asupra lui Plahotniuc și гайка Maiei Sandu

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Autorităţile de la Chişinău, spun că atacul a fost comandat din Federația Rusă, iar preţul pus pe viaţa lui Vlad Plahotniuc a fost de 200 de mii de euro. Din această sumă, deja fusese dat un avans de 100.000 de euro.

Pentru uciderea lui Plahotniuc ar fi urmat să se folosească grenade și arme de foc. Acesta ar fi urmat să fie ucis fie în biroul său, fie în mașină. Cei care au comandat omorul, potrivit oamenilor legii, sunt două persoane, cetățeni ai R.Moldova. E vorba despre Renato Usatâi, cel care plătește lunar câte 40 000 de euro celor de la JurnalTV, televiziune care aparține nașului de cununie a lui Năstase, iar cea de a doua persoană este Grigore Caramalac, hoț în lege și apropiat al acelorași Țopi.

Poliția din Ucraina a dat publicității imagini de la arestarea unui suspect care a participat la organizare:

Peste câteva zile de la publicarea acestor informații, preşedintele Partidului Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, declara că presupusul atentat la viaţa lui Vladimir Plahotniuc face parte dintr-o campanie de victimizare a acestuia în faţa cancelariilor occidentale, cu scopul de a obţine din partea UE şi SUA rezoluţii de susţinere a şefului PD.   Grenadele, armele de foc, sutele de mii de euro, acțiunele poliției ucrainene, TOTUL este pentru victimizare!  Într-un interviu pentru Radio Europa Liberă, lidera PAS, Maia Sandu, a declarat că acum cîteva zile și-a dat seama, în timp ce conducea, că o roată de la mașină era deșurubată… Totodată, lidera PAS a ținut să menționeze că acest gest ar arăta că „guvernării îi este frică” de ea și partidul său, chiar dacă n-a prezentat nici o probă în acest sens.

ACUM ATENȚIE!

Andrei Năstase spune că un incident asemănător cu cel care i s-a întâmplat Maiei Sandu, cu roata deșurubată de la mașină, i s-a întâmplat și unui membru al Platformei Da, Constantin Boișteanu. „I s-a întîmplat și unui coleg de al nostru, Constantin Boișteanu. Face parte din arsenalul de mijloace al lui Plahotniuc. Credeți că este o coincidență că la o distanță de câteva zile să i se întâmple și unui om de la PAS și unuia de la noi? Pentru a se pastra la putere, Plahotniuc este în stare să ucidă oameni”

Pentru a fi mai clar, grenadele și armele din cazul lui Plahotniuc sunt (citez): ,,campanie de victimizare a acestuia în faţa cancelariilor occidentale, cu scopul de a obţine din partea UE şi SUA rezoluţii de susţinere a şefului PD”, iar piulița Maiei Sandu este o tentativă de omor.

Pentru mine, comentariile lui Andrei Năstase sunt ridicole și pot spune că chiar electorale. Frustrat și sleit de puteri, epuizat și lipsit de idei…
Nu cred în aceste victimizări, de aceea recomand celor din PAScuDA să verifice starea roților la fiecare 5000 km, iar atunci la sigur ,,nimeni nu le va dori moartea”. Totodată, sper că avem o societate deșteaptă și nu va absorbi minciunile lor.

P.S. Sunt solidar cu Maia Sandu

P.P.S. Recomand și o melodie la subiect: –Cu șurubul și cu gaica

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole