Stop Fals! Electorala PAScuDA și minorul inexistent în timpul reținerii celor 7 cetățeni străini!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
PAS, PPDA, PLDM, Maia Sandu, Andrei Nastase, Filat, alegeri, protest, Chisinau, Moldova

În această dimineață, șapte cetățeni străini, suspectați de legături cu o grupare islamistă, grupare despre care există indicii că desfășoară acțiuni ilegale în mai multe țări, au fost declaraţi indezirabili de către organele competente şi expulzaţi de pe teritoriul Republicii Moldova.  Acțiunile cetățenilor au fost supuse monitorizării o perioadă și, după ce s-a confirmat existența riscului la adresa securității naționale, a fost luată decizia ca persoanele respective să părăsească imediat teritoriul Republicii Moldova.
 Deoarece este un subiect răsunător, Maia Sandu și mini-partidul său, au decis să profite de acest caz, pentru ca să-și mai facă un pic de PR electoral.  Manipulatorii în cauză au reacționat imediat la informațiile din presă și au început a arunca minciuna peste societate. Mai întâi de toate au făcut careva legături cosmice cu Erdogan, Dodon și Plahotniuc, apoi au aruncat gălușca, precum printre cei escortați ar fi fost și un minor:
  După Maia Sandu, și enurezistul Andrei Năstase a încercat să se bage în seamă cu același mesaj manipulatoriu, iar și mai târziu, au venit cu minciuna și pieritura PLDM. Cu alte cuvinte, pentru unii s-a început campania electorală. -De ce campania electorală?  -Deoarece în aceste reacții manipulatorii nu se face apel la SIS sau organele de drept, dar se agită societatea, împotriva lui Plahotniuc și a guvernării.

Modul în care PAScuDA și PLDM manipulează societatea, nu poate fi exprimat în limbaj adecvat, de aceea am ales doar să prezint probe, care demonstrează expres că PAScuDA și celălalt partid de cacao, promovează informații false, la fel ca și presa de buzunar al lui Filat, Țopa, Lucinschi.
 Serviciul de Informaţii şi Securitate vine cu unele precizări privind operaţiunea complexă, desfăşurată astăzi pe linia prevenirii ameninţărilor la adresa securităţii naţionale, realizată de către Centrul Antiterorist al SIS. Astfel, urmare a numărului mare de informaţii eronate apărute în spaţiul public referitoare la acţiunile ofiţerilor SIS, precizăm că niciuna dintre cele 7 persoane, declarate  indezirabile pe teritoriul Republicii Moldova,  nu a fost reţinută, aşa precum greşit a fost prezentată informația în spațiul public, dar au fost expulzate din ţară.   Totodată, este complet falsă informaţia precum că printre cei 7 cetăţeni străini ar fi fost reţinut şi un minor.

P.S. Sper că măcar ONG-urile media să reacționeze și să ceară dezmințiri de la presa clanului Țopa-Filat-Lucinschi.
 Centrul pentru Jurnalism Independent, Asociaţia Presei Independente, Asociaţia Presei Electronice, Centrul de Investigaţii Jurnalistice, Comitetul pentru Libertatea Presei, Asociaţia Telejurnaliştilor Independenţi, Centrul „Acces-Info”, RISE Moldova etc.

  P.P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole