STOP FALS! Drumuri care își iau zborul și milioane aruncate în vânt

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Plahotniuc, Usatii, Negara, PDM, PN, Drumuri Bune, Alegeri, Chisinau, Moldova, Balti

Nu este pentru prima dată când susținătorii opoziției utilizează toate metodele posibile pentru a discredita guvernarea. Fiecare program al conducerii este criticat, iar scopul acestor acțiuni este data de 24 februarie 2019.

Recent am văzut mai multe poze manipulatorii care compromit programul guvernării Drumuri Bune pentru Moldova. Acele cazuri au fost deja deconspirate aici și aici, însă recent s-a mai aruncat o minciună peste moldoveni.

Prima sursă este unul din liderii Partidului condus de Rentao Usatîi, Marina Negară, care continuă să manipuleze precum poza este din Moldova. Membrii din partidul balabolului – balabolesc. Cu părere de rău, mii de moldoveni au încredere într-o singură poză, care nici măcar nu este din Moldova și acel drum nu face parte din programul Drumuri Bune. În realitate, drumul este din România sau mai concret este din satul Cernuc comuna Garbou, județul Sălaj. Departe de Moldova, însă societatea moldovenească greu conștientizează acest fapt. aici

O altă sursă manipulatorie este și pagina Uniunea Avocaților Diplomatici din RM, care la fel a promovat această minciună, ba mai mult, a băgat acolo mai multe cifre enorme, care le fel n-au legătură cu drumurile reparate de guvernare.

Știu că drumurile din Moldova niciodată n-au fost cele mai bune din lume. Știu că unele porțiuni de drum sunt reparate mai puțin calitativ, însă, totodată, cunosc faptul că fiecare porțiune care nu va corespunde standardelor prevăzute la începutul proiectului, va fi reparată de companiile vizate. Premierul Pavel Filip și ministrul Chiril Gaburici, de mai multe ori au accentuat acest fapt, iar cetățenilor nu le rămâne decât să sesizeze autoritățile în aceste cazuri, doar că, fără a promova pozele false ale unor scule, care primesc bani pentru aceste zoi aruncate peste societate.
Vom mai vedea zeci de surse apropiate atât PN, cât și PAScuDA, însă tind să cred că suntem un popor mai deștept decât ne cred bastarzii care manipulează…

P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole