Soluția mea ca Vlad Filat să mai ajungă premier

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Vlad Filat nu mai poate ajunge premier în Republica Moldova.

În mod normal nu ar trebui să îl deranjeze acest lucru din moment ce situația în Visteria Țării este una dezastruoasă iar acest lucru se va vedea cel mai bine după alegerile din această toamnă.

Doamne ferește pe cel care va avea să vină după… deoarece nu cred că Iurie Leancă vrea să își păteze cariere cu criza economică care va avea să vină și care va pune al doilea stat românesc chiar în situația de a nu găsi finanțare pentru plata salariilor și pensiilor.

Probabil că se va merge și până la Moscova, dar acolo porțile sunt deja închise, țarul fiind sătul de dualismul celor care conduc Republica Moldova.

Dar pentru el mai există o soluție: utilizarea cetățeniei române, a dreptului de a fi român.

Poată că ar trebuie acesta să își regândească poziția și să își reorienteze discursul spre Reunirea cu România.

Cine știe, poate că mesajele trimise constant din Parlamentul de la București ar trebui luate în considerare. Nu mă aștept ca Marian Lupu să fie primul care va face acest lucru.

Întotdeauna negocierile politice cuprind și funcții și de ce nu s-ar putea negocia chiar o funcție de premier într-o Românie Unită. Nu cred că la București s-ar refuza o astfel de ipoteză de plecare.

P.S. Este adevărat că funcţia pe care ar deţine-o ar avea o valoare simbolică, onorifică, ca urmare a lipsei de experienţă. Şi să nu uităm că articolul de mai sus este un scenariu.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole