Șobolanii încep sa revină din beciurile PCRM. Petkov și Petrenco, primii la lumină

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cum era si de asteptat, PCRM renuntind la asa zisa revolutie din 7 noiembrie, trebuia neaparat sa vina cu altceva, doar pentru a se mentine in vizorul opiniei publice. Asa ca ieri, deputatii comunisti Petkov si Petrenco, au tinut o conferinta de presa, prin care au acuzat deja actuala guvernare de colaborare cu terorismul international ! ( 😀 )

Da, n-ai cum sa nu rizi cind auzi astfel de „dezvaluiri”, mai ales cind acestea vin din partea comunistilor. Ieri in timpul conferintei comunistilor, internautii faceau haz de necaz pe seama lor, spunind ca „Kadafi ar fi viu si se ascunde prin Codrii Moldovei” ori ca „urmatorul slogan PCRM: Jos TERORISTII„.

Insa, daca sa lasam glumele la o parte, acum comunistii incearca sa-si revina, sa recapete terenul pierdut in urma Manifestarii Populare din 3 noiembrie, ce a avut loc la Chisinau in sustinerea integrarii europene a Republicii Moldova. Pentru PCRM, cei peste 100 000 de moldoveni adunati in PMAN, au fost ca o explozie nucleara. Iar stiind ca invataturile sovietice spuneau ca in caz de pericol nuclear, toti sa se ascunda in beciuri si subsoluri, comunistii asa si au facut, ieri Petrenco si Petkov testind doar terenul.

Si daca tot au fost impusi acesti doi insi sa vina cu astfel de declaratii serioase, acuzatii grave, eu ma asteptam ca sa vedem si careva probe, documente, poze, inregistrari… orice materiale care sa dovedeasca colaborarea Guvernului Republicii Moldova cu Al-qaida, ori alta grupare terorista.

Grigore Petrenco: „In acest raport al ONU (ce a fost publicat acum 7 luni !), cu care autoritalile din Moldova nu au vrut sa colaboreze, exista probe foarte clare ca acest avion a mers in Bengaze pentru teroristii din Libia.”
Alexandru Petkov: “Noi avem destule documente ca sa demonstram ca aceste armamante au ajuns la islamistii din Libia.”

Dar nu a fost sa fie, comunistii doar au vorbit,  iar moldovenii nu am mai vazut nimic. Presupun ca comunistii au incercat cu noi doar un exercitiu de imaginatie, asa ca inainte de summit-ul de la Vilnius. Sau poate au dorit sa sperie toata Uniunea Europeana ca Republica Moldova este condusa deja de niste teroristi. Orice, numai ca sa bata in Coalitia Pro-Europeana.

P.S.
Eu nu m-as mira ca miine PCRM sa ne spuna ca Guvernul de la Chisinau colaboreaza cu martienii 😀

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole