Slusari-avocatul PLDM.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mesajele transmise de către conducerea PPDA ce ține de membrii PLDM-ului și de oarecare ”presiuni” asupra acestora. Dar de ce nu face declarații în acest sens ”președintele” PLDM? Deoarece aici merge vorba despre OT ale partifului pe care-l conduce, dar face declarații Slusari? Aici provocatorul agrar din Moldova sa mai ales cu o funcție – avocatul PLDM.

Acesta a declărat că asupra conducerii unei organizații PLDM se fac unele presiuni deoarece nu doresc să părăsească PLDM-ul care a lăsat sistemul bancar fără un miliard $ și fără peste 6 miliarde lei de la Vama și Fisc.
Aceste declarații vine din cauza fricii acestuia și a stăpînului Țopa, că partidul PPDA condus de finul A.Nastase se începe a destrăma, începând cu plecările veteranilor de război și a OT Orhei, și aceasta în pofida OT teritoriale PLDM care au aderat la PPDA în ultimul an.
Toate acestea au avut ca punct culminant, protestele care au început cu doi ani în urmă de către Năstase și încă vreo doi oameni de încredere a fugarului Țopa. Proteste ce au început a fie susținute în mod indirect de către PLDM în momentul când șeful lor Filat, a fost reținut de către organele de drept. După un an de zile, când Filat deja a fost condamnat la 9 ani de inchisoare, PLDM a început să susțină direct PPDA urcând pe scena din PMAN alături de liderii Platformei. După o perioadă, mai multe OT PLDM au trecut de la PPDA, în ce condiții știm cu toții de a transforma una fin filiale PLDM într-un partid cu o imagine la acel moment mai bună. Una din acestea a fost și OT Soroca, unde pe data de 14 mai 2016 un grup de PLDM-isti au aderat la PPDA, în frunte cu preşedintele raionului, domnul Mihai Mâţu.

Motivele acestor transferări este raitingul de 0,5% la care a ajuns la acest moment PLDM, dar și scopul celor din PPDA de al scoate de la dubă pe Filat, motiv pe care la invocat si veteranii plecați din PPDA. Ca aceste transfugii să nu fie mediatizate la fel de mult ca cea menșionată mai sus, ei au făcut front comun și la nivel de partid nu doar la proteste, ceea ce presupun că a discutat Filat în vizita sa de la Frankfurt înainte de a fi arestat cu Victor Țopa (aici).  În așa mod Slusari a devenit avocatul celor din PLDM, deoarece într-un mod inderect Năstase este cel care conduce acest partid.

Acum mi-a mai rămas o singură întrebare : Când va avea loc oficializarea mariajului dintre PLDM si DA?

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole