Slusari – avocatul lui Renato Usatîi!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Alexadr Slusari, unul din liderii Partidului Platformei Demnitatea și Adevăr, după ce anterior a apărat interesele unui cadavru politic precum este PLDM, de data aceasta îi apără pe cei din Partidul Nostru. Agrarul din politica moldovenească alegându-se cu o nouă profesie cea de avocat.

Acesta a declărat că asupra conducerii unei organizații PN din orașul Bălți se face presiuni, iar locuitorii din Bălți se uită cu speranţă la reprezentanţii Uniunii Europene şi Statelor Unite. Locuitorii orașului, în care la conducere mereu au fost primari pro-ruși cu viziuni anti-UE și anti-SUA. Acest lucru se observă nu doar prin prisma partidelor care au condus acest oraș, dar și prin faptul că liderul PPDA – Andrei Năstase cât și cel al PAS- Maia Sandu, au fost scoși pe sus de cetățenii or.Bălți când aceștea au înterprins o vizită în timpul campaniei electorale prezidențiale.

Iar presiunile după părerea acestuia, sunt cerințele Guvernului de a transforma Bălți în capitala de Nord a R.Moldova și nu o gunoiște care e la momentul dat. (aici)

Aceste declarații vin din cauza fricii ca acest partid a fugarului Țopa începe să se destrame, ceea ce i-a făcut pe cei din PPDA să caute aliați indiferent că sunt ei de dreapta sau de stânga. Un punct culminant în această istorie a avut-o și protestele care au fost organizate de partidele de opoziție unde PPDA a scos câteva zeci de persoane, iar cei mai mulți din ei au fost a lui Renato Usatîi, care au fost aduși pentru suma de 100-200 lei și pentru o sticlă de bere. Pe când aliata acestuia, Maia Sandu ne având echipa, nu a mobilizat pe nimeni. Acest lucru l-a făcut pe Țopa să vadă în Usatîi un aliat cu adevărat capabil pentru destabilizarea social-politică a țării.
Aceste declarații ”lacrimogene” a acestuia în apărarea celor din Partidul Nostru, au venit în urma show-lui ieftin al consilierilor lui Usatîi, care au declarat ieri greva foamei. Deși au promis că nu vor pune mâna pe mâncare până vineri, noaptea, aceștia au primit pungi pline cu produse alimentare, aduse de activiștii Partidului Nostru.

După cum vedem, cei din PPDA nu-l apără frățește pe Usatîi doar la JurnalTV oferindu-i ore de emisie directă și emisiuni dedicate acestuia, dar i-au angajat și un avocat pe Facebook.
Demnintatea se finisează odată cu apariția unor interese.

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole