Site-ul nemțesc, sau noroiul din Chișinău photoshopat? FOTO/VIDEO

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După ce în presă a apărut știrea bombă, despre colecția impresionantă de mașini de epocă, dar și de lux, ce aparține oligarhului Vladimir Voronin, comuniștii au sărit ca arși, semn că informația este veridică. Ieri a intervenit însuși Vladimir Voronin și a declarat, după cum titrează unimedia.md, că doar mașinile de epocă îi aparțin, iar restul fotografiilor cu mașinile blindate și supercaruri sunt trucate:

„Aceste fotografii au fost preluate de la site-urile germane care vînd mașini. De asemenea, au fost reluate imagini cu acest garaj enorm. Singurul lucru care a fost adăugat de către autorii acestor capodopere foto sunt numele de înmatriculare. Cu tehnologia de azi, poți prelucra orice fotografie la calculator. După cum știți, este foarte ușor de trucat”

Dar să fie chiar așa? Sau Mark Evghenci intenționat i-a sugerat lui Voronin să declare că autogespot.com, este un site german de vînzare a mașinilor? Ori poate într-adevăr bătrînul oligarh nu știe de toate mașinile fiului său iubit?

Cînd am intrat pe site-ul respectiv, în partea stîngă jos, am găsit informații despre ce reprezintă el. Informații în limba română și rusă nu există, dar în limba engleză de exemplu, scrie foarte clar, că autogespot.com, este o platformă internațională, creată de fani pentru fanii mașinilor exotice, exclusiviste. Pe această platformă internațională, oricine care are acces la internet, poate plasa fotografii cu cele mai exotice mașini. După cum o să vedeți mai jos, poza cu aceeași mașină, încărcată pe autogespot.com, de un utilizator din Republica Moldova, în septembrie 2012, apoi de un alt utilizator deacum din Germania. Mașinile lui Oleg Voronin, înregistrate în Germania, au fost surprinse însă și pe străzile Chișinăului. De aici și ideea că site-ul ar fi german.
badov

badov888Și ca să nu mai las nici un semn de întrebare, vă spun că este și în Republica Moldova, o platformă asemănătoare. Unde la fel, fanii mașinilor exotice, încarcă poze și scriu despre inovațiile din lumea auto și nu numai. Ca să vă convingeți, găsiți pe facebook pagina Smotra.md, apoi dacă o să doriți, o să găsiți și aici o mașină dea lui Oleg Voronin. Iată o vedeți în partea dreaptă, ce vi se pare photoshop în aceste poze? Poate noroiul? Dar asta-i tema lui Chirtoaca. Aici vorbim despre faptul că bătrînul oligarh Voronin, este invîrtit în jurul degetului, nu doar de Mark Evghenci, dar și de către dragul lui fecior Olejka.

Constantin Starîș, despre care credeam că este o persoană mai serioasă, foarte tare m-a amuzat, cînd l-am auzit că imaginile foto sunt trucate, că cineva a intrat pe autogespot.com și intenționat a modificat numerele de mașini, ca să coincidă cu inițialele lui Oleg Voronin, și defapt că toată treaba asta ar fi o campanie de dezimformare, ce ar costa tocmai 300 mii de euro. Eu chiar nu l-am înțeles.  Cum se poate de făcut acest lucru? Cu acești presupuși bani ce s-a făcut? Ori poate s-a cumpărat autogespot.com încă din 2010? Pentru că dacă o să căutați pe el, inroducînd numerele de inmatriculare a mașinilor lui Oleg Voronin, o să vedeți postări cu ele tocmai din 2010!

artApoi să ne amintim de vizita lui Vladimir Putin din 2008. Atunci Vladimir Voronin i-a făcut o excursie acestuia la vila Prezidențială de la Condrița. Atunci toată colecția sa de mașini se afla acolo. Din imagini vedem aceleași mași, pe care le-am văzut și zilele acestea. Și la fel, vedem că nu sunt doar mașinile de epocă.

Deci a căzut tot ceea ce au declarat comuniștii, inclusiv ideea cu site-ul german de vînzare a mașinilor. Mark Evghenci și de această dată l-a jucat pe degete pe Voronin, iar acum acesta nu poate să mai nege faptul că are o colecție de mașini în valoare de 70 milioane de lei. Iar pe cine imaginile foto nu-l conving și încă mai are dubii, îl invit să privească mai jos un minunat “vals” al mașinilor de lux cu cele de epocă. O să vedeți cum luxul și istoria și-au dat întîlnire în garajul noului sediu PCRM, din strada Armenească 44. Păcat doar că toată această frumusețe, a costat Republica Moldova tocmai 70 milioane de lei.

În articolul anterior, i-am mulțumit lui Mark Evghenci, pentru că a arătat publicului larg imaginile foto cu colecția de mașini, azi îi mulțumesc și pentru imaginile video. Chiar a făcut lumină cu ele!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole