Și tu te plângi pentru salariu?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Eu am o altă filosofie de viață, atât timp cât viața m-a învățat să nu stau cu mâna întinsă și să cerșesc ca Năstase și restul acoliților șomeri, ci să muncesc și să culeg astfel roadele.
Și la mine nu se gândește, dar mie de ce nu mi se dă, dar ce am făcut eu ca să mi se dea. Drept urmare, traducem: nu te gândi ce face firma pentru tine, dar ce faci tu pentru firmă.

Context: Năstase se plânge că are nu știu ce salariu mic. Dar ce a făcut el pentru salariul ăsta. A fost la muncă, a muncit, a făcut ceva? A adus ceva Parlamentului ca să și primească un salariu pentru munca prestată. A făcut Parlamentul să lucreze și nu știm noi.

În același timp chiulangii șefi ai Parlamentului au plecat într-o țară străină, pentru a primi indicații de acolo ce să facă acasă. Și eu nu înțeleg aici cine permite ingerința asta externă în viața politică și în treburile interne ale țării, atât timp cât statul acesta era independent și cum zice Dodon, neutru. Unde e neutru?

Comentarii