Și pe Chirtoacă îl plouă în cap?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Imperfectul pare perfect la noi, mă refer direct la o problemă care afectează majoritatea persoanelor, în special azi, într-o zi ploioasă de octombrie.

Te grăbești acasă, de la ore, de la serviciu, spre nenorocul tău,începe să plouă, te grăbești la stație să te poți ascunde de stropii reci și când ajungi, colac peste pupăză.

La stație te plouă în cap și dacă anul trecut și cu doi ani în urmă era aceeași problemă, acum nimic nu s-a schimbat, lucrurile mărunte, de fapt au o mare importanță, Domnule primar de capitală.

Oare prin asemenea exemple Chișinăul nostru seamănă cu o capitală europeană, în care majoritatea vor să pășească? oare chiar nu citiți ce scrim noi aici?

Dacă pe Bd. Ștefan Cel Mare și Sfânt nu au fost așezate urne de gunoi, pentru că este o stradă principală și trebuie să fie instalate aceste coșuri, numai vorbesc de acoperișul de la stație și scaunele care lipsesc.

Așa cum știe să decidă în locul nostru că trebui să modifice traseul microbuzelor, așa ar trebui să întreprindă ceva pentru ca orașul să se păstreze curat, măcar în centru, pentru că la periferii lasă de dorit și la sigur nu-și dă seama ce e pe acolo (oare știe, dar n-are timp să soluționeze).

Oare trebuie de organizat și de ne deplasat noi, câțiva amărâți de oameni și să strigăm în gura mare, precum a făcut Domnica Cemortan săptămâna trecută, tot în legătură cu gunoiul ca să fim auziți?

Deschideți ochii, treziți-vă la viața, ce se întâmplă cu orașul în care trăim? ca se transformă într-un cimitir, unde noi cadavrele umblăm ca niște umbre la lucru și acasă, iar pe lîngă noi totul este în paragină.

Recunosc că avem o societate bolnavă și că distrug totul din jur, însă pentru se găsește pedeapsă, ori justiția e prea ocupată cu luare de mită?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole