„Se vede Vlad Filat în zare”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Alegerile de duminică au fost neașteptate pentru mulți dintre politicieni.

Au fost ca un trăsnet!

Destui chișinăuieni credeau că Ceban va mai găsi 10 % ca să devină primar pentru un an.

N-a fost să fie și de ciudă l-a părăsit pe Dodon și a revenit în Consiliul municipal ca să-i facă viața friptă primarului Năstase.

Acesta din urmă a început a-și aduna echipa: din PL, PLDM, PPDA, PAS.

S-ar putea să fie impus de majoritatea consilierilor municipali  să trăiască doar din salariu, ceea ce ar fi ca un blestem pentru un primar general al celui mai important municipiu din semiMoldova.

S-ar putea să demisioneze înainte de termen, pentru a deveni deputat în Parlament peste 5-6 luni.

S-ar putea să-și intercepteze singur fiecare oftat…

Eu, unul, nu m-aș mira deloc dacă aș afla că Lucinski  este noul viceprimar cel Grozav, acționînd din Coteț, fiind numit de Primarul general, după ce nu va fi votat repetat de Consiliu.

Eu, unul, nu m-aș mira dacă aș afla că Maya Sandu este noul șef al Direcției Generale Educație, Cultură și Cercetare.

Domnul Șor este ferm convins că ea merită și că nu-i va mai oferi plicuri obeze, așa precum îi oferea  cînd dînsa era ministru al Educației în guvernul Filat.

Apropo, ce mai face domnul Filat, știați?

Aflați că e foarte bine, iar de duminică seara și pînă azi cîntă numai hituri revoluționare, de zdrobire a celor corupți și mafioți, despre care aude zilnic la trei posturi de televiziune, la care Excelența Sa are acces nelimitat.

Duminică, el a fost cel dintîi care l-a felicitat pe noul primar cu „o victorie nevisată contra lui Plahotniuc.”

Primele lui cuvinte, adresate noului edil au fost următoarele: „Nu și, Andrei? Se vede Vlad Filat în zare?”

Întrebare, ce s-a lăsat urmată de un hohot uriaș din partea primarului, semn că Vlad Filat a fost, este și va fi încă mulți ani înainte cel mai inspirat și plin de urmași politician din gubernie.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole