Scrisoare deschisă către Președinte

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Multstimate Președinte!

Sunt un simplu cetățean al Republicii Moldova, cu o tânără familie, care încă din anii de studenție este activ în viața politică, susținător al forțelor de dreapta și a mersului european al țării. Fost membru activ al PLDM. Sunt tată al unui copil, pe care nu aș vrea să-l văd în viitor doar online la mii km distanță.

Apreciez viziunile Dumneavoastră față de istoria țării noastre și față de cursul european al țării. Urmăresc cu mare îngrijorare evoluțiile vieții politice de la Chișinău și vin cu o mare rugăminte față de Domnia Voastră.

Prin prisma evenimentelor din ultima perioadă, și mai cu seamă din ziua de vineri, 3 mai 2013, constat faptul că alegerile anticipate sunt inevitabile. Observ, însă, că unele partide parlamentare vor să profite de perioada de până la aceste alegeri, pentru a-și crea condiții favorabile lor, în defavoarea cetățenilor și mersului european, pentru a-și ascunde ilegalitățile. Acest lucru se vede clar prin proiectele de legi care au fost adoptate, abrogate sau completate în ziua de 3 mai 2013. Eu consider că Dvs. sunteți în stare să opriți acest război politic, în care populația are doar de pierdut, și să grăbiți sfârșitul acestei grupări dubioase, care își crează majoritate în Parlament. Acest lucru îl puteți face prin dizolvarea imediată a Parlamentului, dat fiind faptul că alegerile anticipate oricum sunt inevitabile, iar activitatea Parlamentului – ilegală. Nu avem o majoritate parlamentară declarată, astfel sunt toate premisele pentru dizolvare. Așa vom reuși să împiedicăm viitoarele încălcări ale Constituției în Parlament. Deasemenea, prin acest gest, veți demonstra că nu sunteți afiliat niciunei forțe politice din Parlament, cum se vehiculează, și cum încă mai sper că nu e adevărat.

Cu siguranță majoritatea absolută a cetățenilor R. Moldova, indiferent de viziuni și de ce ideologii susțin, vor aprecia acest gest al Dvs. Lăsați poporul să decidă! Vă mulțumesc anticipat.

________

Notă pentru cititor: Subscrieți în comentarii, dacă susțineți acest mesaj către Președinte!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii