Scopul scuză mijloacele

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu știu sigur,dacă voi avea dreptate,dar am sa-mi exprim cât de limpede pot nemulțumirea față de modificările făcute de primarul nostru inteligent.

Acum, transportul public, practic se rezumă doar la troleibuz, iar bătrânii, care abia își duc punga cu medicamente trebuie să se deplaseze mai mult pe jos, pentru a ajunge la un microbuz.

Eu cred că decizia lui de a mai candida încă o dată la funcția de primar, se va solda cu un răspuns negativ din partea cetățenilor, ei se gândesc la faptul că centrul numai este aglomerat, dar, au uitat că noi nu avem mașini pentru a ne deplasa.

În unele sectoare este doar câte o rutieră ce merge spre o destinație și pe aia au scos-o, cum au putut fi de acord? vor fi atâtea încurcături, că șoferii singuri vor demisiona, mulți coboară pentru că rutiera numai merge unde trebuie, conducătorii pierd pasagerii.

Mulți sunt indignați și supărați, în ce se transformă orașul nostru? în ce Chirtoacă îl transformă, poate vrea să facă din el stradă pietonală? rutierele le-au modificat, le-au redus, acuma ce mai vor?

Curând va trebui să ne procurăm biciclete și mașini pentru a nu ne rătăci în oraș, ce să mai zic de copiii de școala care s-au obișnuit cu o direcție, iar acuma…..

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole