Scoateţi de la manifestaţii pe Dodon, Usatâi şi orice alt politician. Nu le permiteţi să se folosească de voi.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am scris într-un articol precedent că manifestaţiile antisistem din România nu au putut fi furate de către politicieni deoarece au fost cu toţii huiduiţi şi daţi afară de la proteste.

La Chişinău nu văd a se întâmpla acest lucru şi asta deoarece o clică mafiotă v-a furat încrederea şi acum încearcă să o transfere către forţele pro-ruse. Printre cei care v-au furat încrederea sunt şi unionişti, dar care între timp s-au gândit că e mai bine să se alieze cu cei care au jurat că pună iar sârma ghimpată pe Prut(binenţeles că nu au fost unionişti niciodată).

Nu vă lăsaţi păcăliţi de retorica nou adoptată de forţele aservite Moscovei deoarece inclusiv aceştia au fost la putere odată cu partidul comunist şi au săpat la bunăstarea cetăţenilor.

Nu permiteţi să fiţi minţiţi şi păcăliţi. Huiduiţii şi daţii afară de la manifestaţie pe profitori. Nu lăsaţi nici un politician să vă folosească deoarece exact acest lucru permiteţi acum.

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole