Schimbările vremii

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cu ceva timp în urmă, majoritatea dintre noi ne doream o răcire a vremii, pentru că nu se simțea aerul toamnei, frunzele deja își pierduse farmecul, copacii lepădase haina, iar noi, purtam maiouri.

Fiind, la țară și ca de obicei urmărind știrile am văzut că la nord, pe la Dondușeni, deja se pot face omuleți de zăpadă,ei bine, noi așteptam toamna, dar aceasta a venit o dată cu iarna.

Comercianții încă vând pantofi și sandale, nici n-au reușit să returneze marfa, că deja iarna-toamna a bătut la ușă.

Dorul este mai mare, atunci când, ajungi acasă, înghețat, te așezi la sobă și-ți pui în ordine gândurile.

Nu este mereu cum ne dorim, din cauza chiciurii depuse pe firele electrice, două localități din raionul Dondușeni și Orhei rămân fără curent electric,iar aseară alte două raioane, comrat și Ștefan Vodă.

Mai pe scurt timpul ne joacă fiesta, în următoarele zile se încălzește, iar iarna o vom aștepta, abia pe la sfărșitul lui decembrie probabil.

Deci, lăsăm hainele groase acasă și ne mai bucurăm de timp frumos.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole