Sânii Anei Ursachi, sursă de știri pentru JurnalTV

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Voi cum ați reacționa dacă ați afla că un prieten de-a dumneavoastră înregistrează fiecare discuție a sa și le păstrează pentru zile negre?

Cred că avem aceeași atitudine negativă față de așa ceva, nu poți să folosești discuțiile cu prietenii, colegii, partenerii de servici pentru șantaj, adică poți dacă ar fi să dai la o parte moralitatea și orice altă valoare umană și să pui pe primul loc banul!

Nu e prima dată când apare video înregistrat de Ana Ursachi, sprijin pentru camera de filmat fiind țâțele ei. Îs foarte ingenioase femeile, mai ales cele implicate în omoruri și deposedări de apartamente. Cu vreo 2 zile în urmă, a mai apărut încă un video unde Ana Ursachi cu o camera fixată de sâni îl filmează pe fostul șef adjunct al Departamentului Instituțiilor Penitenciare (DIP), Petru Bârcă, unde cerea informații pentru ca acesta să fie publicate la JurnalTV. 

Și dacă ar fi vorba de un al post TV, daca ar fi fost un post cumpărat, dar nu „raza de soare” a mass-mediei moldovenești poate că nici nu mă deranja această înregistrare video. Și sincer, involuntar mi-au apărut o grămadă de secvențe din biografia Anei Ursachi și date cât se poate de sigure, nu niște bănuieli.. În primul rând mi-am adus aminte pe cine a apărat Ana Ursachi, nu doar în instanță, dar și în spațiul public. Printre clienții avocatului cu pricina se află Renato Usatăi, Grigore Petrenco și mai recent Veaceslav Platon, cam dubioase persoane, nu?

În același timp, nu pot să nu-mi aduc aminte cum JurnalTV încerca sa scoată din Renato Usatîi 70.000 euro drept abonament lunar pentru promovare la JTV, cam prea multe coincidențe, nu vi se pare? Dar nu este asta cea mai grea întrebare care-mi apare, în primul rând mă gândesc, dacă Ana Ursachi este un cercetaș de-a Jurnalului și concomitent avocata lui Petrenco, Platon și Usatîi, cu cine totuși ține canalul ăsta? Cu Moldova și poporul, așa cum spun? Sau cu bandiții și interlopii după cum reiese? Aduceți-vă aminte de protestele din 6 septembrie 2015, la ora 12 Ana Ursachi în compania lui Petrenco, Voznoi și Amerberg:

Și în mai puțin de o oră, pe scena din PMAN, alături de Platforma DA, nu că ar fi ceva nou pentru voi, dar poate că ar fi nevoi de o reîmprospătare a memoriei:

Și încă o piatră care înclină balanța împotriva Jurnalului este campania de apărare a tuturor persoanelor enumerate mai sus, nu este numaidecât să mă credeți pe cuvânt, ați putea doar să verificați arhiva pe site.

P.S. Eu chiar nu aș vrea să fiu acum în pielea celor care măcar odată-n viață au vorbit ceva mai delicat cu Ana Ursachi. Nici nu știi cine a mai căzut victimă a țâței buclucașe.

Sursă imagini: Veaceslav Balacci

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Macovei Pavel

Macovei Pavel

Sunt student la Relații Internaționale, poate datorită acestui fapt am o percepție diferită față de mediul politic. Sunt împotriva manipulării și a propagandei, consider că aceste două lucruri strică din farmecul acestui domeniu. Și prin propriile...

Ultimele articole