Să numărăm participanții la miting

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Unimedia dezinformează și scrie că la miting ieri participat 11.000 de oameni, pentru că așa estimează un site de pe internet. Cei de la Unimedia iau cifrele de pe siteul ăsta și le pun ca fiind veridice. Dar ei uită să citească pe siteul ăla că acolo scrie o dată că asta e dimensiunea maximă. Adică dacă adaugi oameni, cu mărimea de unu langă altul plus spațiul de confort iese atat. Asta inseamnă să fie rarefiat. Dar să punem imaginile una lângă alta.

Asta e ce dă Unimedia. Zice că acolo încap atâția oameni. Corect. Imaginile astea sunt de la aceeasi mărime ca a dronei. Să vedem cum a văzut drona mulțimea din piață.

Iarăși corect. La fel ca ceea ce vedem mai sus, vedem și cât spațiu era între oameni în piață.

Și pentru că noi avem autorități care numără participarea oamenilor la adunări publice, aceastea au spus că la miting au fost 3000 de oameni. Deci, cineva să se apuce să numere în imaginea asta 3000 de oameni, când depășește să se ducă sa certe cu cei care au organizat și cei care au numărat.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii