De ce să nu merg la vot?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De ce să nu merg la vot? și așa ani la rînd au decis alții pentru bunăstarea mea șubredă, au gândit în locul meu și nu sunt rezultatele în tocmai așteptărilor mele.

Ani la rînd Moldova este futbolită în toate părțile, de Rusia, de Usatîi ba la România, au vrut unire, iar acum, cînd se roiește un drum mai dezvoltat și civilizat, mai corect și optim, deja apar suspiciuni.

Vrem o societate sănătoasă, iar de aceasta este nevoie în primul rînd de educație, de unde să luăm această valoare, dacă politicienii noștri, elita țării, sunt de părere că Ministrul Educației cere prea mult.

Lucrurile se schimbă, evoluează, însă nu știu de ce, lucrurile în Moldova iau o altă întorsătură, alta decît cea care este așteptată de cetățeni.

Cer de la toți în pragul campaniei electorale voturi, însă pînă atunci, se ceartă prin parlament, nu pot împărți una, se supără pentru observațiile primite și=și fac interesul, pentru că aici este mai important orgoliul personal.

Grăbindu-mă încet și indecis, voi merge să votez șchiopătînd o cale mai bună sau mai corectă pentru mine, cel puțin, nu aleg să fiu sclavul rușilor, aleg libertate, prospritate și perspective.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole