S-o rupt or nu s-o rupt?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mark Evghenievici și-a depus mandatul. Este sau nu un semnal de scindare în rândul PCRM sau o manevră pre-electorală nu știu. Se zvonesc multe, poate chiar prea multe.Începând cu faptul că plecarea acestuia va fi urmată de alții din fracțiunea PCRM și toți trei (cu Petcov și Starâș) sau patru vor pleaca la Partidul lui Renato Usatîi și terminănd cu faptul că acesta se va ocupa de pregătireaunei lovituri de stat prin internmediul unor organizații afiliate PCRM.

Pânăcând Mark Evghenievici a plecat din fracțiune. poate are neînțelegeri cu Voronin(se zvonea cam tot timpul despre asta). Se zice că acesta va fi șeful stafului PCRM. Poate plecarea lui e un nou prilej de vorbă în târg ia rfraza lui Voronin e menită doar să augmenteze efectul.

Show sau catastrofă politică? Poate și una și alta. Vom afla în curând.

Comentarii

Eduard Butnaru

Eduard Butnaru

Masterand în analizã politicã a FRIȘPA. Absolvent al facultãții de Jurnalism și Științe ale Comunicarii din USM. Interese mai mult sau mai puțin științifice în geopoliticã, manipulare prin media, PR politic, propagandã, conflicte etnice, sociale, ...

Ultimele articole