S-au războit cu Plahotniuc, acuma luptă între ei. Cine…?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Aşteptam să văd multe „minunăţii” pe arena politică a Republici Moldova, numai că nici într-atât.

Acum un an, aşa-numitul luptător cu „mafia” din Republica Moldova, Sergiu Mocanu era în Prime-time la postul Ţopilor. Cu siguranţă, cel mai mediatizat politician la Jurnal TV era liderul Antimafiei, dl. Mocanu. Orice conferinţă de presă a „antimafiozului” era mediatizată la maxim de trustul Ţopilor şi asta din simplu motiv că, „Tunurile” lui Mocanu în permanenţă au fost îndreptate spre primvice-preşedintele de atunci a Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Urmărind postul TV şi portalul de ştiri a JTM, făr a fi specialist în domeniu, se vede că, atacurile lui Mocanu coincid cu politica editorială a finanţatorilor Jurnal Trust Media. Deci logic ar fi ca aceste entităţi să fie „parteneri”. Este o zicală – Duşmanul duşmanului meu, îmi este prieten. Dar se vede că toate acestea nu au avut izbândă să fie şi au rămas undeva în trecut. De ce oare atât de categorici au devenit cei de la Jurnal faţă de luptătorul cu mafia?

Astăzi, cel mai chel dintre chelii acestei ţări, sau mai bine zis cel pe care şi părul l-a părăsit de ipocrit ce este, mă refer la Cheianu, l-a atacat pe Mocanu în „Mai pe scurt-ul” de la Jurnal TV. Acest nene părăsit de păr şi minte, a luat-o razna cu totul. Acum ceva timp, tot el, se asocia cu declaraţiile lui Mocanu. Se solidariza cu mesajul Antimafiei şi mai că nu-l idoliza. De ce ar face-o şi de la cine vine comanda de al blama pe acest Mocanu? Nu cred că multă lume ar pricepe de ce o face.

Îndemn să citiţi comentariile la acest subiect, chiar pe site-ul Jurnal TV. În unison Cheianu este considerat „sărit de pe fir”… Interesant, acest năluc urmăreşte cât de „iubit” este de cetăţenii ce privesc emisiunile acestuia?

Comentariile la emisiunea de azi a lui Cheianu

De cât timp are să fie nevoie ca în locul lui Mocanu să ajungă Andrei Năstase, Dolganiuc, Moţpan, Nicolae Josan şi alţii ce astăzi „luptă” cu Vlad Plahotniuc? Am convingerea că, peste ceva timp, ajuns la situaţia că nimeni nu-i va mai plăti un „sfanţ” pentru ceea ce face, va accepta să-i măscărească şi pe Năstaşi, şi pe Dolganiuci şi pe cine vreţi, numai să-şi asigure o bucăţică de pâine.

Încă un motiv pentru cele întâmplate astăzi, ar putea fi – lupta pentru resursele financiare ale celor ce se vor la putere cu orice preţ. Nedorinţa lui Cheianu&DA de a se împărţi financiar cu alţi actori politici, ar fi motivul cel mai important în toată istoria dată. Încă o dată mă conving, că cei de la Jurnal şi DA sunt gata să le roadă gâtul la toţi, pentru prime şi resurse financiare. Cheianu ajuns la bătrâneţe, a devenit lacom şi impostor.

– Constantin Cheianu, pe cea lume bani în buzunar nu ai. Cu ce ai să plăteşti? Cu minciuni şi prefăcătorie? Cu aiureli şi turnare de „zoi” peste alţii? Cu trădare şi laşitate? Vai şi amar de capul cel chel ce-l porţi pe umeri…

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole