Rusia nu se implică în politica internă a Moldovei!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Vizita emisarului Kozak la Chișinău a fost ca a unui Papă creștin.

Omul lui Putin i-a îmbrățișat pe toți politicienii, cu excepția lui Șor.

I-a binecuvîntat în numele lui Vladimir Vladimirovici, al lui Medvedev și-al FSB-ului.

Amin?

I-a asigurat pe toți că Patria-Mamă—Rusia—îi iubește, așa precum i-a tot iubit de la 1812 pînă la 3 iunie 2019.

Așa precum i-a iubit nespus și în 1940, și în 1944, și în 1946, și în 1947, și pînă în 1990, și în 1991, și în 1992, și în vecii vecilor.

Amin?

Kozak, pe care cei de la TV 8 îl numesc Rogozin, i-a miruit pe toți, dar în mod deosebit pe Maya și Andrei, pe care i-a invitat și la o Cină de Taină, în sinagoga de stat a lui Igor Nicolaevici Dodon.

Acolo s-a și pus la cale canonizarea celor doi: a Cuvioșilor Maya și Andrei, care urmează să fie introduși de vii în Sinaxarul noilor sfinți.

Nu contează că n-au acte de mucenicie evidentă.

Nu contează că n-au fost călugăriți.

Încă.

Ceea ce contează cu adevărat în acest sens e că ambii au demonstrat că A fi proromân și proeuropean este echivalent cu A fi prorus.

Ceea ce contează cu adevărat e că emisarul Kremlinului a găsit în persoana lor un aliat de nădejde.

Mai demn decît Igor Dodon.

Mai de viitor.

Kozak a spus că Rusia nu se implică în politica internă a Moldovei și ei l-au crezut pe cuvînt, chiar dacă emisarul a poruncit apoi să modifice legislația electorală și să purceadă cît mai rapid la alegeri parlamentare anticipate.

Maya și Andrei sunt siguri că aceste sfinte porunci nu înseamnă deloc amestec în treburile interne ale unui stat ex-sovietic!

Kozak a fost multmilostiv și blînd cu cei doi.

El le-a arătat copiile dosarelor de agenți KGB/FSB ale majorității deputaților ce-i înconjoară, și atunci cînd cei doi au dorit să le ia cu dînșii spre studierea sfintelor moaște din blocul pe care-l conduc, emisarul Kozak le-a dat ușor mîinile într-o parte, zicîndu-le pe un ton frățesc, dar în șoaptă: Nu ACUM, Maya! Nu aici, Andrei! Numai după ce veți vota cele 10 porunci ale noastre!

La sfîrșit, Kozak a fost smerit cu inima.

Și le-a promis Raiul.

Dacă vor aduce tot iadul peste capul lui Plahotniuc.

Pe care Putin și Karamalak  îl vor pe Cruce!

P.S. În momentul cînd s-a înălțat cu avionul, Kozak s-a adresat moldovenilor așa: Nu plîngeți că plec. Eu vă las în schimb doi apostoli, cu ei să vă mîngîiați și de ei să ascultați. Numele lor sunt: Maya și Andrei! Mir vașemu domu!

AMIN?

Картинки по запросу kozak

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole