Rusia a pregătit agresiunea contra Ucrainei de patru-cinci ani

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Din anul 2008, actualul regim autocratic, din Federaţia Rusă a trecut la o stare de ostilitate faţă de NATO. Despre evoluţiile ulterioare şi proiectele mai mult sau mai puţin cunoscute ale preşedintelui rus Vladimir Putin au purtat un dialog amplu trei membri ai Clubului Militar Român de Reflecţie Euroatlantică, unul care este deschis şi fraţilor de sânge, limbă şi simţire naţională, dintre Prut şi Nistru.

Generalii Constantin Degeratu şi Alexandru Grumaz, împreună cu autorul acestui blog au luat în discuţie şi aspecte vizând ameninţări posibile la adresa Republicii Moldova, a cărei securitate nu poate lăsa deloc indiferenţi pe factorii de decizie de la Bucureşti:

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Petrescu

Ion Petrescu

S-a născut la 2 noiembrie 1955, în Bucureşti, tatăl, Ion, fiind din judeţul Argeş, iar mama, Tamara, din stânga Prutului. A urmat cariera militară avansând până la gradul de colonel, fiind opt ani director al Trustului de Presă al Armatei României. ...

Ultimele articole