Românul Nicolae Timofti va sărbători Ziua Victoriei URSS împotriva țărilor UE

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Politicienii de la Chișinău se integrează în Uniunea Europeană prin fundul cămilei. Asta deja e clar.

Un comunicat de presă anunță că cei aflați la conducerea statului vor participa, de mânuță, la evenimentele consacrate Zilei Victoriei URSS asupra țărilor care acum sunt componente ale UE.

Anul trecut am scris că de fapt Moldova a pierdut în acel război și nu a câștigat nimic, fapt pentru care nu poate sărbători careva ”Victorii”.

Deloc întâmplător, dar la evenimentele organizate pentru 9 Mai va participa și românul Nicolae Timofti.

Nu cred că este loc de ceva comentarii 🙁

Iată comunicatul: 

La 9 mai vor fi organizate un şir de evenimente consacrate Zilei Victoriei

Acțiunile consacrate Zilei Victoriei asupra fascismului se vor desfășura la complexul memorial „Eternitate” și vor începe la ora 9:00. La eveniment vor participa Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, Președintele Parlamentului, Igor Corman, Prim-ministrul Iurie Leancă, deputați, membri ai Cabinetului de miniștri, politicieni, veterani de război și rude ale acestora.

După discursurile oficiale, vor urma depuneri de flori la plăcile comemorative şi monumentele „Focul veşnic”, „Stela Eroilor Moldoveni” și „Maica îndurerată”.

Mitinguri de comemorare vor fi organizate în toate localitățile Republicii Moldova, iar în catedrale și biserici vor fi oficiate servicii divine.

De asemenea, se va desfășura ediția 2014 a festivalului „Cântecele credinței, Speranței și Iubirii – Victoria 69”. La 9 mai va fi asigurată intrarea liberă pentru doritori în muzeele din țară, inclusiv la Centrul de cultură și istorie militară.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii