Robin Hood nu s-a primit din Năstase precum nici Ioana D‘arc din Maia Sandu.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Vă rog să primiți 5 capiși făra de rest. “Maia Sandu-Andrei Năstase”. De fapt, putem îmbatrâni pînă la primavară.

Se pare că duetul Ioana d’Arc și Robin Hood totuși s-a falimentat puțin. Puțin gravidă. Robin Hood a uitat că după ce furi de la bogați trebuie să dai la săraci și, volens nolens dar și-a tras Merțan, și casă cu multe etaje și podval. Iar Ioana d’Arc așa și nu a reușit să convingă populimea în faptul că are doar intenții bune, iar mulțimea de dobitoci împuțiți nicidecum nu vrea să uite că dânsa a fost membru de vază la PLDM și chiar ministru în guvernul lui Vlad Filat, pe atunci cică se fura ceva de la BEM iar dânsa nu a observat, și nici Plahotniuc nu era așa de rău și nici Ghimpu. Cei mai răi erau comuniștii cu tot cu petrencii, dodonii și alte specimente, cu care trebuie de stat cot la cot, acuma, cînd țara este în pericol. Pentru că la moment situația s-a agrvat și trebuie consolidate forțele. Dar iarăși ceva parcă nu merge cum trebuie. Ba Petrenco trece cu traiul în Germania blestemată unde ateistii preacurvesc cu animăluțe, ba Usatîi face șotii și, așa, din glumă, mai nu ucide pe cineva în Londra și poliția desigur că reacționează, ba cretinii iștea de jurnaliști spun diferite prostolonii despre Victor Țopa: cică acesta, cumva, a furat 49% din acțiunile Air Moldova.

Desigur, Robin Hood nu s-a primit din Năstase precum nici Ioana d’Arc din Maia Sandu. Păcat.

Cel mai reușit politician din Republica Moldova, la moment, este Klaus Iohannis. Și eu. Așa s-a primit. Klaus Iohannis pentru că a dat Republicii Moldova 150 de milioane de euro, iar eu pentru că am contribuit la  dezvoltarea bunelor relații diplomatice dintre SUA și Republica Moldova. Unicul motiv din care încă nu sunt politician de vază în țara asta este că programul meu electoral include interzicerea de a trece în două mâini la trecerea pentru pieton și tractarea Bibliei în mod ironic, iar asta poate stîrni careva contraverse periculoase în societatea noastră duhovnică.

Desigur, trebuie de mers mai departe. Au spus Robin și Ioana. Luptăm până la urmă! Numai că pentru asta trebuie de reîntors pe toți în circul ăsta colbăit. Trebuie doar puțin de schimbat mesajul. Trebuie de făcut cumva ca să punem pe același scaun- pro rușii, mazohiștii, vînzătorii de cannabis, zoofilii, comercianții cu lumânări de contrabandă din Atlantida, evreii, haholii, fanii de la “DA sau NU”, asociația apicultorilor din 2 Bani, consiliul superior a adunării rodionilor din Stăuceni, Pacalu Papito și martorii, romii, aviatorii de la Vadul lui Vodă și, în sfârșit, bieții basarabeni. Absolut toți trebuie să se reunească întru numele unui scop nobil. Banii!

DA, Robin Hood nu s-a primit din Nastase precum nici Ioana D‘arc din Maia Sandu. Păcat.

P.S. A uitat să dea banii la săraci.

 

Comentarii