Revoluționara Monica Macovei, finanțările externe și colaborarea cu PAS și DA!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
PAS, PPDA, Monica Macovei, Maia Sandu, Andrei NAstase, Romania, Moldova, prostest, Rezist, bani.

   Revoluţionarii nu fac revoluţii. Revoluţionarii sunt cei care ştiu când puterea zace pe stradă şi ei o pot lua.


Tone de maculatură au fost scrise despre faimoasa Monica Luisa Macovei, ministru al Justiţiei în guvernul Tăriceanu (2005-2007). Tatăl beizadelei Macovei, Vasile Gherghescu, magistrat de profesie, a fost înalt demnitar în nomenclatura comunistă: consilier în Consiliul de Stat al Republicii Socialiste România cu sediul în confiscatul Palat Regal. Ca vrednic slujitor al regimului odios, Vasile Gherghescu a fost decorat cu Steaua Republicii prin decret semnat de preşedintele Nicolae Ceauşescu.
Persoana menționată, pe lângă viața politică din România, se implică activ și în spectacolele de la Chișinău, sau altfel spus, foarte mult critică guvernarea de la Chișinău și adesea laudă acțiunele opoziției PAScuDA. Defapt, pe lângă laude, cel mai probabil, ea vine și cu sfaturi pentru acest clan. Cel mai probabil, sfaturile țin de acțiunele care ar duce la capturarea țării, așa cum merge Macovei în România.
Deoarece acțiunele PAScuDA par extrem de dubioase și încercările lor de a imita protestele din România sunt eșuate, cel mai probabil, scenariile au aceiași co-autori. Nu cunosc foarte multe despre așa-zisele revoluții din țara vecină, însă un lucru este cert, umbrele din spatele protestelor sunt periculoase pentru stat, la fel ca și la noi…


Recomand spre vizualizare un mic video:

Se pare că totuși Macovei nu mai este așa de sfântă cum o prezintă JurnalTV, iar colaborările ei cu PAS și PPPDA pot avea consecințe grave pentru statul de drept. Finanțări dubioase, intenții și gânduri negative, acțiuni care nu corespund democrației și multe altele, care reprezintă un pericol real pentru România și Moldova. Pentru mine aceste relații nu sunt întâmplătoare și deloc neputincioase.

P.S. #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole