Revenim iarăşi la istoria lor!??

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Şi la ce rost s-au făcut protestele anticomuniste atîţia ani la rînd, ca noua alianţă „unionist”-patriotardă să facă ceea ce nu au reuşit să facă PCRM-ul? E cam plictisitor şi obositor să aud zilnic acelaşi motiv în argumentarea acţiunilor guvernului – „Noi îndeplinim angajamentele faţă de partenerii noştri externi”, „este o cerinţă a uniunii europene” – indiferent despre ce subiect este vorba! Ei uită că la putere au ajuns nu datorită Băncii mondiale, nici Fondului Monetar Internaţional – ci pentru că şi-au asumat angajamente în faţa propriilor votanţi. Odată ajunşi la putere vedem că ei execută alte angajamente…

Oare cît timp se va încerca să fim spălaţi pe creier, să încerce să ne formateze creierul şi memoria colectivă, apartentenţa la Biserica ortodoxă, la istoria românească, la limba noastră strămoşească. Orcie politică, negocieri şi tratative trebuie să aibă limite. Limitele se stabilesc în dependenţă de axa de valori şi de verticalitatea politicienilor noştri. Ne convingem a suta oară că nu avem asemena oameni…

Poate e cazul să-şi amintească politicienii, de anii 2002?

Adevăraţi demagogi ai bolşevismului voalat. Au speculat pe seama sentimentelor naţionale ca să se cocoţeze la putere pentru a-şi pune pe roate afacerile cu ţigări, carne, organe, drogguri, iar preţul pe care trebuie săţl plătească este să vîndă ţara aceasta la „partenerii lor” de afaceri.

Şleahtiţchi, iubitorul de mită, vorbesc în cunoştinţă de cauză, probabil a acceptat asemena aberaţii la fel pentru „povîşenie” în grad.

Ce să mai adaugi – Ruşine! Şi cred că e bine să nu stăm acasă să ne indignăm pe reţele de socializare…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii