Renato Usatîi: Am un Vis 20+3 să fie întemniţaţi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Deşi s-a lansat în politică recent Renato Usatîi nu conteneşte să ne uimească cu numeroasele sale apariţii tv, prin care încercă oarecum “să ungă” urechea ascultătorului cu aceleaşi vorbe deşarte cu care ne-am obişnuit zilnic să le auzim. Gen: lichidarea corupţiei, reformarea justiţiei, rezolvarea problemelor din sfera bugetară, binele poporului, politicieni afacerişti, puşcărie, etc.

La fel ca şi toţi ceilalţi Usatîi încearcă să cucerească alegătorul prin cîteva fapte de caritate, prin cîteva concerte cu prezenţa vedetelor din Rusia şi nu doar, precum şi condamnarea verbală a politicienilor afacerişti fără a le enunţa măcar numele.

Dacă nu aveţi curajul să le spuneţi acestora pe nume cum o veţi face în cazul celorlalţi 20, care precum aţi spus chiar dtră, sunt conectaţi direct la ei. Cel mai grav este că şi de această dată aţi trecut vederea faptul că nu sunteţi atît de curat ca lacrima precum încercaţi să vă poziţionaţi, ci mai degrabă în cîrdăşie cu cei pe care îi acuzaţi fară a le rosti numele.

Gen: preluarea ilegală a acţiunilor de la „Universalbank”, legăturile cu Gherman Gorbunțov, Vlad Plahotniuc…

În caz contrar, nu văd altă explicaţie la ceea ce afirmaţi din moment ce susţineţi cu fermitate că aveţi suficiente probe împotriva politicienilor afacerişti.  Sau, voles nolens, anume aceşti politicieni afcerişti precum le spuneţi ar putea să vă tragă după ei dacă vor fi întemniţaţi. Ceea ce binenţeles vine în contradicţie cu înţelegerile voastre. Iar pentru a vă spăla pe mîini pasaţi mingea de la unul la altul.

Şi oamenii au un vis: „Politicienii afacerişti să fie întemniţaţi”

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Elena Nistor

Elena Nistor

Am absolvit facultatea de istorie, apoi cea de jurnalism. Am luat si masteratul. Sunt pasionata de politica. Cred ca prin acest blog, contribui la dezvoltarea pluralismului politic....

Ultimele articole