Renato a ales calea scurtă de promovare a Moldovei în Europa! “Melodia homosexualilor din Rusia, noul imn al unui partid din Republica Moldova”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După ce ne-a mers vestea în lume datorită disparției miliardului, crizei politice interminabile, pericolului constant de derapare a Moldovei în brațele Moscovei și circului Dreptății și Adevărului, am ajuns să o vedem și pe asta. Principalele portaluri de știri din România au ieșit astăzi cu titluri – Melodia homosexualilor din Rusia, noul imn al unui partid din Republica Moldova.

Postralul www.libertatea.ro scrie astăzi că Renato Usatîi, liderul opoziției pro-ruse de peste Prut, a hotărât ca melodia ”Нас бьют, мы летаем” (Suntem bătuți, dar continuăm să zburăm) să devină imnul partidului pe care îl reprezintă.

Mai mult decât atât, politicianul i-a îndemnat pe susținătorii Partidului Nostru să învețe pe de rost piesa interpretată de Alla Pugaciova.

Într-un video postat pe pagina de YouTube a lui Usatîi, se poate auzi foarte clar pe fundal respectivul cântec.

Melodia Allei Pugaciova este și imnul comunității LGBT din Rusia. Piesa a fost utilizată la câteva marșuri a minorității în Sankt Petersburg.

Totodată, pe YouTube a apărut și un videoclip neoficial al single-ului, cu scene fierbinți între doi bărbați, completate cu imagini din videoclipurile mai vechi ale divei muzicii pop din Rusia, Alla Pugaciova.

https://www.youtube.com/watch?v=_dIera5bYX4

Renato, un element mafiot plantat de Moscova la Chișinău, s-a dedicat promovării intereselor Moscovei la Chișinău prin distabilizare politică. Acțiunile de protest și cochetările cu Dodon și DA se pare că nu au mers. Acum, se pare, că Renato a ales o altă cale de promovare.

 

 

 

 

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole