Reforma lui Filat: Profesorii fura din magazine ca sa aiba ce manca!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Noaptea aceasta am primit informatia despre cum in ziua de luni o profesoara a fost prinsa la furat de hrana intr-un magazin din capitala.

A facut-o de foame, din cauza salariului mizer si a conditiilor de trai din Moldova.

Oamenii cu scoala superioara, profesori, au ajuns deja sa fura din magazine ca sa manance. Rusinos! Aceasta deja e sub limita saraciei, in timp ce Filat se lauda ca PLDM si-a asumat reforma educatiei, cea mai grea reforma si cea mai responsabila.

Intrebarea mea: este prevazut in reforma lui Filat si un salariu decent pentru profesori? Cum de facut ca profesorul sa nu plece la furat dupa ore, dar sa plece acasa la familie cu cumparaturile necesare facute din salariul de profesor?

Sincer sa fiu, m-am rusinat cand am citit aceasta informatie. Am ramas cu gura cascata la ce s-a ajuns in Moldova, dupa ani de promisiuni.

Oare cand guvernantii, Filat, se va gandi ca la oras nu se traieste cu 3000 lei? El sta in casa de 2 mln. € si tot ok, restul nici nu au ce pune pe masa!

Alo, Mr. Filat, reforma educatiei nu merge pe stomacul gol. La lectie trebuie sa vina hraniti si elevii si profesorii. Cunoasteti acest lucru? Cand va lasati de furat si cand incepeti sa va ganditi la acest popor lihnit de foame?

Comentarii