Referendum pentru Unire. Poziția României este clară de pe 27 martie 2018!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

România are o poziție rezervată și se implică cât mai puțin în scena politică actuală de la Chișinău. De 30 de ani tot girează politicieni și tot de 30 de ani este apoi acuzată că a susținut infractori.

Moldovenii sunt acum supuși unui război dezinformațional: părțile mint cât mai mult și mai incredibil pentru a-și justifica propria variantă.

În fapt este evident pentru toată lumea că dovezile video care arată implicarea Rusiei în alegeri prin susținerea unui partid politic fac ca alegerile electorale să fie nule de drept. Ce se întâmplă acum a trecut demult de Vladimir Plahotniuc VS Maia Sandu& Andrei Năstase. NATO și EU par a-și fi luat mâna de pe Basarabia așa cum au mai făcut-o.

Nu și România.

Pe 27 martie 2018, la 100 de ani de la Unire, Parlamentul României a votat o declarație ce recunoaște dreptul Basarabenilor la Unire.

La acea dată România devenea deschis o țară cu politică unionistă declarată. Ori prin prisma unor astfel de decizii trebuie să vedem atitudinea rezervată a României.

La București există un plan și acela este al Unirii. Că mafia Plahotniuc se bate cu mafia Filat-Țopi nu interesează pe nimeni.

Ce așteaptă Unioniștii? Ca pe 6 septembrie să fie chemați la urne nu să facă alegeri electorale ci un scrutin pentru Unirea cu România.

Statul moldovean este în disoluție, fără nici o autoritate. Nimeni nu mai are încredere în nimeni iar soluția e doar una:

Referendum pentru Unire !
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole