Razboiul a luat sfarsit, doar ca nu prea avem medalii de impartit.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
O doamna a venit sa se expuna in privinta sistemului mixt, dumneaei il sustine. Vedeti cum Casu o da la o parte, aceasta este modalitatea lor de a se impune. Ne blocheaza pe facebook, ne sterg comentariile cand vrem sa ne expunem, iar cand ii prindem fata in fata, din nou nu vor sa ne asculte, vor sa ne dea la o parte, sa fie doar ei si cu parerea lor.

Daca nu ascultati oamenii, o sa ramaneti singuri, doar membrii de partid. Nu se apropie sfarsitul lui Plahotniuc, sfarsitul se apropie pentru aceste partide esuate, voi nu mai aveti viitor, sunteti pierduti. Protestul de astazi, unde au fost cateva sute de oameni a demonstrat inca odata ca oamenii s-au dezamagit in tot ceea ce inseamna Renato Usatii, Andrei Nastase, Maia Sandu.

1000 maxim de oameni contra la 15.000 de sustinatori ai votului mixt, cam asta este diferenta.
Si inca ceva, azi voi, cei din opozitie ati pierdut razboiul, nu doar o lupta, dar tot razboiul in general.
O greseala foarte grava ati comis dragilor, ati pornit un razboi nu contra lui Plahotniuc dupa cum cantati in strada, dar ati pornit un razboi contra libertatii de exprimare, un razboi impotriva vointei populare! Oamenii doresc, oamenii sunt in asteptarea schimbarilor! Sistemul electoral este practic baza unei democratii, modalitatea de a alege un deputat care sa te reprezinte este o revolutie, o schimbare foarte importanta pentru o natiune.

Dragi opozitionari, puteti sa stati oricat nu ati sta in PMAN, puteti sa stati in fata parlamentului, puteti sa va chinuiti sustinatorii oricat doriti, dar in razboi contra vointei populare nu aveti sorti de izbanda.
Priviti acest video inca odata, voi in loc sa atrageti de partea voastra oamenii, sa le explicati care va sunt planurile, voi ii inlaturati, voi ii dati la o parte pe toti cei care nu sunt de acord cu voi! Voi sunteti lamentabili, daca nu mi-ar fi jale de eforturile pe care le depuneti in zadar, as purta o ura pentru voi, dar nu pot sa va urasc.

Comentarii

Macovei Pavel

Macovei Pavel

Sunt student la Relații Internaționale, poate datorită acestui fapt am o percepție diferită față de mediul politic. Sunt împotriva manipulării și a propagandei, consider că aceste două lucruri strică din farmecul acestui domeniu. Și prin propriile...

Ultimele articole