Răspuns părerologilor de canapea la încercările de intimidare.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

*În poza reprezentativă sunt mai mulți tineri decât au fost vreodată la protestele voastre stradale.

Spre atenția marilor revoluționari.
* Când v-a fost comod ați protestat alături de Dodon, Năstase chiar și acuma îi cheamă la proteste comune.
Nu voi, dar Noi PDM, o să avem de alergat în parlamentare prin teritoriu promovând integrarea europeană în lupta contra  socialiștilor, până voi vă pierdeți în populismele idolilor voștri pe tărâmurile facebook-ului. Astăzi mai aveți printre voi și penali (vezi aici), și trădători PPCD-iti care lau făcut pe Voronin a doua oară președinte. Dânșilor nu aveți ce le reproșa?

Dacă Năstase știe că este monitorizat și taxat pentru orice pas la stânga sau dreapta, de ce a făcut internționat agitație în ziua alegerilor?

Postarea facebook răspuns la care găsiți mai jos -> click aici

Deci pe puncte:

1. Partidul Democrat este unicul partid care poate concura cu PSRM în teritoriu. (nu de alta, dar unii sunteți tari pe facebook și n-au văzut de cuviință să meargă să vorbească cu oamenii și să-și facă echipe în teritoriu – tot Plahotniuc este vinovat?)

2. Parcă sunteți voi poporul, dar acceptați că PD este un partid mare și puternic, atunci de facto opoziția (nu știu cât de pro-europeană) rupe voturile electoratului de dreapta de la democrați favorizându-i astfel pe socialiști.

3. Votul mixt, președinte ș.a.m.d. – nu a fost nici un democrat alături de Dodon la colectarea semnăturilor pentru alegerea directă a președintelui, în schimb a fost platforma și usatiștii. Astfel, tot ce a făcut guvernarea este că v-a respectat dezideratele din PMAN, la fel ca și cu alegerea directă a deputaților. Mai mult, 800 000 (opt sute de mii) cetățeni au semnat pentru alegerea directă a deputaților, și să nu uităm că obiectivul PDM este uninominalul, dar s-a făcut un compromis până când. Și nu ironizați de semnături că am colectat și eu și oamenii cu plăcere semnau fără multă filosofie – să-mi aleg singur deputatul? – Da – semnez!. Să nu uităm că PLDM-ul în 2014 cu votul mixt mergea pe la porțile oamenilor cerându-le votul. Și mai mult, nici un democrat nu a protestat alături de PSRM și PN.

4. Ziceți că se pregătește predarea puterii socialiștilor – reiterez ce am scris mai sus: de facto opoziția rupe voturile de dreapta de la democrați, și credemă că europenii o să-i impună să facă coaliție pro-UE (dar sper că PD o să aibă destul mandate și fără Maia și Andrei ca să-l țină pe Dodon departe de putere, precum o fac și acuma!!!), le place celor din PPDA și PAS sau nu.
Din acest motiv cred că în orice conjunctură, venirea Maiei și a lui Năstase în parlament este suicid politic. Ei nu știu să lucreze ci doar să facă show-uri. Dar fiind parlamentari o să fie nevoiți să și lucreze.

P.S. Nu fiți populiști, și dacă aveți un mesaj treceți informația printr-o analiză critică. Nimeni nu deține adevărul absolut și fiecare are dreptul la opinie și la exprimare, pentru că acestea sunt valorile unui stat Democratic. Dar voi săriți la gâtul fiecăruia care nu-l venerează pe Năstase sau pe Maia. Maia la guvernare a fost și n-a făcut o boabă. Dar de juriști ca Năstase care încalcă intenționat legea pentru a se victimiza nu este nevoie.

P.P.S. Poate gândeam un pic altfel dacă Maia și Năstase cereau miliardul în primul rând de la, sau măcar și de la, Filat și Platon. Dar ei cumva uită să o facă. Vezi în cazul succesului vostru să nu te trezești cu raiderul nr.1 din CSI din nou în parlament. Dar pare că de acolo le vin banii. Altfel nu știu din ce trăiesc ambii revoluționari protestând 2-3 ani fără să lucreze nicăieri.

Pace 😉

Comentarii