Raportul „slugoilor” către „stăpîni” sau raportul RM în faţa ONU

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

„Pentru toleranţă sunt case speciale!” /folclor moldovenesc/

Vladimir Grosu

Astăzi am rămas profund întristat,oripilat, dezgustat…, cînd l-am ascultat pe Vladimir Grosu, noul viceministru al justiţiei, care a prezentat un raport despre drepturile omului în cadrul ONU. Desigur, el nu reprezintă acolo poziţia sa personală, fapt şi mai grav, el prezintă viziunea Ministerului Justiţiei, dar şi al celui de Externe şi al întregului Guvern. Deci mesajul său este rostit în numele RM. Este jalnic să vezi, cum un viceministru raportează în faţa ONU, ca un elev care vrea să demonstreze că RM şi-a făcut bine tema pentru acasă la capitolul Drepturilor omului. Este de-adreptul penibil să auzi că în cel mai scurt timp vor adopta legea nediscriminare, să se laude cu înregistrarea comunităţii musulmane, şi imediat, ca să nu uite îi pomeneşte pe cei care îşi spun comunitatea „lgbt”, adică cei care sunt dezorientaţi sexual, şi că RM deja a devenit o ţară tolerantă în care nu mai are loc incriminarea homosexualităţii. No, ce să mai spui, adevărate valori europene! Suntem gata să intrăm în UE (cu fundul înainte, auziţi?).

La cîteva zile de la vizita Patriarhului, unde i-am văzut şi pe Preşedintele interimar, M. Lupu şi pe tovarăşul său V. Filat… gravi şi evlavioşi, iată că fără nici o emoţie, merg ca buldozerul peste tradiţiile noastre milenare, îşi şterg picioarele de principiile şi valorile” pe care le împărtăşeau Ştefan cel Mare, Brîncoveanu, Eminescu, Ţuţea… Oare el e de acelaşi neam cu marii noştri înaintaşi? NU! Cu siguranţă. Să fi fost, erau să procedeze la fel ca Ştefan, să lupte cu Semiluna şi să împrumute nişte „ţepi” de la vărul lui Ştefan din Ţara Românească – Ţepeş, pentru cei ce încearcă să distrugă acest neam.

Nu poţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona” (Matei 6, 24)

Se pare că conducerea ţării noastre poate, dar şi-a ales stăpînul care e mai aproape de „principiile şi valorile” ei. Şi geaba se prefac morţi în popuşoi cu sacul în spate… Educaţia e în mîinile lor, Sănătatea, Alimentaţia … Ne îmbată cu noi politici bolşevic-europenoide. Neomarxismul triumfă, chiar dacă se declară politicieni de dreapta. Probabil ei sunt în dreapta dreptei, adică urmaşi demni ai lui tătuca Vladimir Lenin şi Karl Marx. Oameni fără Dumnezeu. Mîne poimîne, visul fiecăruia va fi să devină un „top manager” dezaxat. Ne mai vorbiţi de drepturile omului şi marea grijă a voastră de a vă asigura un nou electorat? Sau aveţi nevoie de o nouă majoritate electorală confortabilă, alcătuită din fel de fel de minorităţi, pentru ca să staţi cu mîna siguri pe ştampila Primului-ministru, cum scria un prieten de-al meu, pentru a lua credite avantajoase pentru firmele voastre, iar poporul va achita datoria externă?

Cred că la asta se referea Filat cînd spunea că „Oleg Efrim şi Vladimir Grosu vor avea mult de lucrat”, ei văd că lucrează foarte serios.

Somn uşor naţiune! Votaţi! Aşa cum i-a sfătuit şi pe românii din diasporă Tomac, VOTAŢI! – dacă vreţi ca să „trăiţi bine!

Liberte! Egalite! Fraternite! Debilize!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii