Rachetă tovarășe Ghimpu nu tanc

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Unii oameni se pricep foarte bine la adevărul istoric. Acești oameni țin minte ce s-a întâmplat acum sute de ani dar au memoria foarte scurtă când e vorba de ultimii doi-trei anișori. Pentru dânșii și nu numai pentru dânșii scriu acest articol.

În primăvara lui 2011 candidatul comunist câștiga primăria Chișinăului. Așa arătau sondajele, așa au fost performanțele primarului de până atunci, așa a fost, în definitiv, votul celor din Chișinău. Retragerea candidatului PLDM și implicarea stafului de campanie în susținerea lui Dorin Chirtoacă i-a asigurat acestuia victoria. Asta unu la mână.

Consiliul Municipal Chișinău este cel care face „legile” la nivel de municipiu. Cel puțin așa făcea în vremuri istorice. Fără nici un fel de raționament logic, de fapt doar de dragul logicii Ghimpu, legislația a fost modificată în Parlament pentru ca primarul să-și însușească atribuțiile președintelui CMC și să reușească schimbarea până la capăt. Doi la mână.

În iarna lui 2012 aceeași peliști vin cu propunerea genială de a face un referendum pentru ca președintele țării să fie ales cu votul a 50%+1 din deputați. Propunere acceptată de restul doar de dragul Alianței. Bine, într-un final președintele a fost ales conform Constituției. Asta e trei și mă opresc aici.

continuare dancaranfil.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii