Putin spune, Putin face!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Începând cu 1 ianuarie 2015, toți migranții din Federația Rusă vor fi obligați să-și achiziționeze polița de asigurare medicală, să dețină un certificat medical, eliberat de o instituție medicală abilitată, și un certificat ce atestă cunoaștere limbii ruse, istoriei Rusiei şi bazele legislaţiei Federaţiei Ruse.

Cert este că, de la 1 ianuarie 2015, pentru a se legaliza pe teritoriul Rusiei, migranții vor fi obligați să susțină un test la limba rusă, istorie și elementele de bază ale legislației Federației Ruse, de asemenea vor fi supuși unui examen medical și vor fi obligați să cumpere polița medicală.

Mai mult, cetățenii moldoveni care muncesc în Rusia vor achita taxa lunară pentru patentă mult mai mare decât până acum, asta înseamnă că Dodon și Voronin luptă pentru ca Moldovenii să meargă spre UV,acceptînd prețurile și restricțiile lui Putin.

Iar noi, sau cei care plec în Rusia se comformează acestor reguli, pentru că socialiștii și comuniștii noștri, nu fac nicio negociere.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole