Putin pierde Republica Moldova

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Fost ambasador în Finlanda şi în Estonia, jurnalist complet, cu experienţe relevante în presa scrisă, radio şi televiziune, cu studii ce includ o bursă peste Ocean, cu cărţi care reflectă popasurile sale pe mai toate continentele, Neagu Udroiu este un diplomat şi ziarist de excepţie, un spirit elevat, promotor al unor ironii bazate pe trăiri unice, în ipostaze la care alţii doar au visat privind spre micul ecran.

Brainstormingul iniţiat cu acest magistru al oratoriei cu tâlc, cu ample referiri la evoluţiile vizibile din Ucraina şi Republica Moldova, îl puteţi urmări, dacă doriţi, aşa cum a fost acesta purtat în cadrul unei emisiuni de televiziune aparte:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Petrescu

Ion Petrescu

S-a născut la 2 noiembrie 1955, în Bucureşti, tatăl, Ion, fiind din judeţul Argeş, iar mama, Tamara, din stânga Prutului. A urmat cariera militară avansând până la gradul de colonel, fiind opt ani director al Trustului de Presă al Armatei României. ...

Ultimele articole