Puterea intră în panică, blogherașii de curte se isterizează, vine 6 Septembrie

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În fiecare zi cu cît ne apropiem mai aproape de ziua X vedem semne de nervozitate la limită cu sălbăticiunea. Puterea intră în panică necontrolată mai ales Plaha, care deține peste 70% din media moldovenească. Acesta din urmă și-a cumpărat la cherem vr-o 5-6 blogheri care ziua toată ling pantalonii stăpînului și nu e zi să nu apară vre-o 3-4 articole contra mitingului planificat de mișcarea DA. Scribii de curte Valeriu Reniță, Ion Manole, Veaceslav Burlac, Veaceslav Balacci, Iurie Morărescu și încă vre-o 2 puradei, au o tactică foarte interesantă de a împroșca cu venin în tot ceea ce nu convine patron-ului, am dat numele lor pentru că țara trebuie să-și știe eroii.

Unii din ei chiar erau pe vremuri oameni de treabă și criticau dur hunta și toate ilegalitățile acesteia, însă cum se spune în rusă скурвировали la presiunea banilor. De exemplu reniță după ce a slujit bine-merci la comuniști acum după multe frămîntări sufletești a ajuns un aprig apărător al DPM-ului și integrării europene. Un alt fost cinstit este și Burlac care a ajuns mare reprezentant al PD în Criuleni și o bucată de șef cu ocazia asta. Analizați-i și pe ceilalți și veți vedea spectaculoasele lor transformări și cum tipa au suferit de pe urma regimului dar cad de fiecare dată în picioare și o duc foarte bine din bloghing. Pe Balacci l-au speriat cu dosar penal și foarte repede acesta a devenit шелковый.

Bine, despre scribii de curte ai boierului voi spune mai tîrziu mai multe.

Pe lîngă puradeii ăștia, boierul și-a mai luat și ceva artilerie grea al de Roman Behăieș, și bîlbîitul cu fața de balon Anatol Țăranu, ultimul chiar a fost o piesă scumpă pe care a scos-o de sub Filea.

Și numai ce cu au încercat potlogarii ăștia din presa plătită și liberă! În fiecare și se dau reportaje și se fac talk-show-uri pe la Prime și Publika despre cît de rău este dacă acest miting va avea loc și ce de răi îs organizatorii, de parcă organizatorii mitingului au furat miliardele din banii poporului și au scumpit lumina și toate celelalte produse. De parcă organizatorii DA stau la cîrma țării și o duc de rîpă. De parcă oamenii mor fără asistență medicală adecvată din cauza platformei DA și nu a incompetenței rîsurilor de la putere.

Să vedeți ce perlă de dezinformare și zombare a reușit Prime zilele astea în emisiunea Replica de Frumusachi unde a chemat fel de fel de lepre ale societății care au criticat cu vehemență orice tentativă de a organiza protest contra guvernării. S-a ajuns și la amenințări directe către oamenii care vor să meargă la proteste, i-au amenințat cu vărsarea de sînge și ciocniri stradale.

De ce iarăși tace procuratura? Vă spun eu de ce, Noi nu avem procuratură, avem numai o adunătură de slugi ale stăpînilor (cei 2) care îndeplinesc cu servilitate și lingoșenie toate ordinele, sînt doar niște marionete în forme de procurori.

Am auzit de la colegii de la universitate că deja au fost emise circulare de la conducerea universităților ca să sperie(să îndemne) studenții să nu meargă la proteste, la unele chiar au întins procesul de cazare și nu au eliberat încă bonuri pentru a putea ține în tensiune studenții și acei care vor fi observați la protestul de pe 6 Septembrie vor pierde dreptul de cazare, iar profesorii vor petrece lecții de „instruire” ca pe vremurile staliniste să le explice studenților cît de rău va fi dacă vor protesta. Poliția a primit ordine să prindă pe acei care lipesc afișe de îndemn la protest. De asemenea vor bloca principalele trasee de acces la capitală din toată țara pentru a opri dreptul oamenilor de a protesta și a spune NU huntei mafiote de la putere.

Veniți cu toții la protest, veniți să dăm jos prostia și hoții să-i punem la dubă. Dacă vreți să aveți măcar o șansă de viitor atunci avem nevoie de o țară normală, o țară fără potlogari în putere.

Și nimeni nu ne poate opri. Veniți la protest, zdrobiți hunta!

Merităm Libertatea azi. Mîine poate fi tîrziu. 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Mihail Lozovanu

Mihail Lozovanu

Absolvent de stiinte exacte, cetatean al Moldovei, doresc sa aduc o schimbare spre bine in tara mea, sunt conservatorist mai mult de opinii si imi place sa analizez lucrurile din mai multe puncte de vedere inainte de a face o concluzie. Iubesc tara ...

Ultimele articole