"Pudelul" dă semne de "turbare"- visul puterii totale a fost Spulberat

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

O singură săptămână a fost necesară pentru ca întreaga strategie a lui Igor Dodon să se prăbușească: Traian Băsescu a devenit cu adevărat inamicul public numărul 1 al mafiei de la Chișinău.

Căpitanul celui mai mare petrolier din blocul sovietic, ofițer de carieră, de două ori câștigător al primăriei celui mai mare oraș din sud-estul Europei, de două ori câștigător al mandatului de președinte al României, Traian Băsescu a făcut o cursă sprint în această săptămână și în care a spulberat speranțele lui Igor Dodon de a prelua puterea în 2018.

În lipsa sa de argumente, actualul președinte numit a cerut cu disperare ca Traian Băsescu să fie declarat persoană nongrata și să i se interzică accesul pe teritoriul Republicii Moldova.

Asta deși Traian Băsescu a venit cu o agendă clară, publică și realistă pentru schimbarea radicală în bine a vieții a trei milioane de români.

Cu un discurs sincer, apăsător, s-a propus o agendă realistă: intrăm în parlament, facem alianța majoritară și, dacă nu votăm în 2019 Unirea, atunci patru ani mai târziu luăm singuri majoritatea parlamentară.

Pare complicat dar în realitate e simplu pentru un om care a știut să căștige de două ori preșidenția României și a fost un membru respectat în cadrul Consiliului Europei.

Burse, cetățenii, școli, microbuze- doar câteva din argumentele care îl fac pe Traian Băsescu un adeversar redutabil și care a zguduit scena politică din Republica Moldova.

Problema majoră a lui Dodon este că nu el va mai acumula procentele nemulțumiților ci alții, PUN fiind acum o alternativă reală iar Traian Băsescu a invitat deja la dialog și schimbare pe toți cei care vor cu adevărat binele cetățenilor.

Rămâne să vedem ce viitorul ne va rezerva.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole