Publika TV și-a botezat STAȚIA LOCALĂ de la BĂLȚI cu un Breaking News

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Bălți, acum ai stație locală Publika TV !  Lansarea oficială a acestuia era planificată pentru săptămâna viitoare, însă astăzi Consiliul municipal din localitate ne-a oferit un Breaking News, care a și botezat studioul din nordul țării. Publika este acum singura televiziune din Moldova care are o stație locală și în altă localitate, de unde vom putea da în direct declarații, vom avea invitați care vor discuta LIVE cu alți invitați din studioul central al Publika TV.

Cu ocazia deciziei Consiliului municipal Bălți de a organiza în septembrie un referendum privind lărgirea autonomiei locale, astăzi din această stație deja au fost în direct la Publika TV jurnalistul de la Deca-press și hotnews.md, Vitalie Cazacu, consilierul municipal PLDM, Vlad Ghițu, urmând să ajungă și un consilier municipal comunist, dar care s-a pierdut pe drum (probabil nu știa unde se află noul birou al Publika TV, în centrul orașului Bălți). Seara, la Fabrika sunt așteptați alți invitați de la Bălți, dar care nu trebuie să facă un drum până în capitala țării, ci doar până pe o stradă centrală din acest oraș nordic.

Săptămâna viitoare urmează și o lansare oficială a acestei stații locale. Deschiderea studioului Publika TV la Bălți face parte din politica de dezvoltare a Publika. Foarte curând o să venim și cu alte noutăți interesante, inclusiv despre acoperirea a aproape 90% din teritoriul țării. Publika schimbă Moldova !

Comentarii