Publika m-a avertizat. Probabil, nu-i plac lui Plahotniuc, numit Păpușarul de către Vlad Filat

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu sunt un novice in jurnalistică. Inși ca Iulian Bercu, fiul lui Vlad Bercu, om dintr-o bucată de altfel, am văzut și crescut suficient de mulți.

Astăzi am rămas oarecum consternat când un ”Vox Publica” mi-a expediat în posta electronică următorul mesaj:

” Stimate autor,
Vă reamintim respectuos că atacurile la persoană nu sunt admise pe
platforma noastră. În cazul nerespectării regulilor noastre, ne rezervăm
dreptul ca pe viitor să vă suspendăm contul.

Cu respect,
Vox. Publika.md”

Imediat am replicat:
”Ce aveți in vedere când spuneți ” atacurile la persoana”. Va rog sa exemplificați!”
Am telefonat și am rugat să mi se sune, pentru a limpezi situația. Preț de câteva ore, subalternul lui Iulian Bercu tace.

Scriu iarăși:
” Cu mine sa discutați in baza principiilor deontologice. Aveți cumva indicații de la patron? Deci, exemple. In caz contrar, Iulian Bercu, va răspunde in instanța. Când scrieți ceva, va rog sa va gândiți inițial. Persoanele publice se pretează aprecierilor. Pe cine am ofensat eu? Eu pot scrie si pe alt blog. Ca voi chiar nu prezentați niciun interes. E bine sa-mi răspundeți repede.”

Dau telefon la Publica, dar nu mi se răspunde. Probabil, sug din deget argumentele de care am fost învinuit când au pornit corespondența.

Sun eu. Tăcere

Scriu din nou.
” V-am indicat un număr de telefon la care mă puteți contacta in momentul in care nu sunteți ocupați. Nu o faceți. De ce?

Eu aș vrea sa știu de ce nu semnați avertismentul. Măcar N.K.V.D. Ca tot suna bine pentru regimul pe care-l reprezentați cu fidelitate.

Apropo, transmiteți-i dlui Romașcanu, ca voi face publica scrisoarea pe care i-am adresat-o. Dar de data aceasta voi scrie textele in engleza. Le voi expedia la instituțiile de resort internaționale. Deschideți un registru si vedeți care-s.
Cu enorm respect
Vasile Grozavu”

Admit că nu-i plac noului patron. Plahontiuc, magnat media care nu cunoaște limba română și critică pe blogul său comuniști care i-au facilitat tranzacțiile cu investitorii de peste ocean . Nu-i sunt pe plac criticile aduse de mine, critici argumentate, condimentate așa ca să fie citite…

Dacă nu-i place ceva atât lui, cât și lui Filat mă pot acționa în justiție după cum și eu pot să-i acționez pentru crime împotriva propriului popor.

Am spus chiar din debut că SUA comite cea mai grava eroare, alocând o investiție de 5 milioane de dolari pentru un post de televiziune unui ins judecat în România.

SUA, prin ambasadorul său, Moser, pe care-l voi contacta și care va discuta cu mine nu ca cei de la ”Publika” are, probabil o explicație. Eu atunci, când am fost la Casa Albă am înțeles cu totul altceva despre democrația din R.M. pe care americanii erau ferm intenționați să ne ajute să o edificăm.

Așa că în final nu-mi rămâne altceva decât să vă întreb, stimați prieteni, nu aveți nevoie de un blogger?

Comentarii

Vasile Grozavu

Vasile Grozavu

Spre nenorocul nostru, de 22 de ani ne căznim să aflăm răspuns la întrebarea: ”Și acum încotro?”. Cred că am aflat acest răspuns și cartea mea, ”Înapoi, pe Drumul Mătăsii”, dă un răspuns clar la această întrebare. Eliminarea trădării ca metodă utili...

Ultimele articole