PSRM-ul e partid UNIONIST!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

E toamnă şi sturzele, în loc să plece, au revenit.

Anomalie în oameni şi-n păsări, veţi zice.

Şi-n partide nemiloasă anomalie, zic eu!

Dacă pînă mai ieri doar PNL-ul şi PL-ul, atunci cînd Chirtoacă păşea într-o nouă campanie electorală pentru Chişinău, se declarau partide de tip unionist, apoi astăzi mai toate vor să ne convingă de faptul că vor înfăptui RerereUnirea(repetarea  nu e deloc una întîmplătoare!) dacă le vom alege în viitorul Parlament.

Numai PD-ul nu s-a declarat niciodată partid pro Unire, deşi are cele mai cordiale relaţii cu Guvernul şi Parlamentul românesc, din 1991 şi pînă în prezent.

NeFaptele vorbesc. Faptele zidesc un ideal.

Credinţa fără fapte moartă este. Unirea fără fapte moartă este. Nu e aşa?

Cel mai recent partid unionist, zămislit  de preşedintele său Deliu, este PLDM-ul.

Cel care a fost şi cu Putin, şi cu Sangheli, şi cu Băsescu, şi cu Timofti, şi cu Merkel, şi cu Karamalak, acum jură că va face rerereUnirea(repetarea nu e deloc una întîmplătoare!) la 8 Martie 2019.

Dacă va fi reales la 24 februarie 2019 de moldoromânii dintre Nistru şi Prut.

SIS şi făcut!

Filat, de bucurie, a îndoit cu două degete zăbrelele de la temniţă şi a strigat: ” Noi vom învinge! România Mare în vechile contrabande!”.

De ce lozinca lui n-are rimă nu şi-a dat seama pînă azi nici un activist liberal-democrat.

Avem informaţii că în cel mult 10 zile şi PCRM-ul se va declara partid unionist.

Şi PN-ul!

Şi PPEM-ul!

Şi PSRM-ul!

Care a declarat că în caz de obţinere a majorităţii mandatelor parlamentare din viitorul scrutin va realiza pînă la 9 mai 2019 rerereUnirea cu Patria lui–mamă–RUSIA!

Repetarea nu e deloc una întîmplătoare!

Zic eu…

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole