PSRM-ul are drepatate cînd susţine că am rămas doar cu promisiunile!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În cadrul primului mandat în funcţia de primar al capitalei, Dorin Chirtoacă ne promitea marea şi sarea. Ba chiar cu gîndul aducea la Valea Morilor şi delfinii din Marea Neagră. Nu mai zic de suprizele Andreei Marin, datorită cărora a şi ajuns primar.

Şi dacă atunci susţinea cu înverşunare  că va lupta cu:

Funcţionarii şi schemele corupte de la primărie;

Pentru libertate şi securitate;

Mansardarea şi termoizolarea blocurilor;

Amenajarea străzilor pietonale;

Iluminarea străzilor cu becuri led;

Construirea parcărilor subterane;

Asfaltarea drumurilor conform standartelor europene;

Ba chiar şi ridicarea pavajului subteran pentru metroul ce avea într-un minut să facă turul oraşului. Atunci, după aproximativ două mandate eşuate, încărcate doar cu aberaţii şi promisiuni deşarte mai că n-am văzut nimic. Cu excepţia a trei table de şah care sunt vandalizate chiar sub nasul camerelor de supraveghere.

Mai grav este faptul că chişinăuienii în loc să-şi manifeste public nemulţumirea faţă de edilul capitalei prin organizarea unor manifestaţii de amploare se rezumă doar la a crîşni din dinţi.  Sau a fac cîte o declaraţie bizară cînd ajung în obiectivul operatorilor sub incidenţa vreunui microfon.

Nu înţeleg nici faptul de ce cetăţenii municipiului nu se alipesc numeroaselor proteste care se organizează zilnic prin faţa primăriei. Deoarece numai Maia Laguta, PSRM-ul, şi Curaj tv nu vor reuşi niciodată să scoată lighioana de la primărie.

Mobilizaţivă dragi oameni ai capitalei şi nu cădeţi definitiv pradă ispitei de la primărie.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Elena Nistor

Elena Nistor

Am absolvit facultatea de istorie, apoi cea de jurnalism. Am luat si masteratul. Sunt pasionata de politica. Cred ca prin acest blog, contribui la dezvoltarea pluralismului politic....

Ultimele articole