„Provocări formidabile, soluţii fabuloase”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Fără o monitorizare cibernetică de ultimă oră, conductele de petrol, sistemele de asigurare a apei potabile, ca să mă opresc doar la două exemple, sunt la discreţia oricărui atac terorist.  Soluţia propusă este o vizualizare rapidă a ceea ce se întâmplă, într-un loc sau altul, astfel încât să se intervină rapid, pentru limitarea pagubelor produse, prin alarmarea forţelor de intervenţie, oprirea proceselor tehnologice etc.  Important este ca beneficiarul noilor soluţii cibernetice să acţioneze rapid, în baza unor informaţii corecte, inclusiv a imaginilor transmise de la locul afectat de un atac informatic. Orice companie serioasă, din ziua de azi, asigură, din raţiuni de securitate, computere şi mijloace de comunicare specifice propriilor experţi, pentru a evita scurgeri accidentale de informaţii.

Citiţi mai mult dacă daţi click aici. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Petrescu

Ion Petrescu

S-a născut la 2 noiembrie 1955, în Bucureşti, tatăl, Ion, fiind din judeţul Argeş, iar mama, Tamara, din stânga Prutului. A urmat cariera militară avansând până la gradul de colonel, fiind opt ani director al Trustului de Presă al Armatei României. ...

Ultimele articole