Proorocii falși din Politica moldovenească

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Acum două săptămîni trei televiziuni,  trei șvabi ideologici și-o șvăboaică din bucătăria lui Usatîi, Sandu și Năstase au tot trombonit despre faptul dării în căutare internațională a președintelui PDM-ului, Vlad Plahotniuc.

Toți se declarau Prooroci de rang internațional, integri moral, adică inși cu reputație ireproșabilă de Îngeri! Oameni–Minune!

—Gata-i cu el! Caput! Oligarhul va fi arestat pînă la Crăciun! Moldoveni, bucurați-vă! Rusia i-a venit de hac lui Plahotniuc!–acesta era imnul gîndacilor de care vorbeam.

Acum trei zile Șeful Interpolului din lume, cu sediul la Lyon, în Franța, a declarat că totul e o vrăjeală ordinară, înscenată de Usatîi & FSB și mediatizată de emisarii FSB-ului rusesc din semiMoldova, deghizați în jurnaliști, inclusiv directori de televiziuni,  analiști, comentatori, lideri de partide și alte insecte urît mirositoare.

Acum două săptămîni un mocan, și el FSB-ist, care și-a pierdut toate oile pe coclaurile politice și este lefter la toate capitolele, proorocea că la 22 decembrie curent, ora 16:00, Vlad Plahotniuc se va autoproclama Prim-ministru! Jura, făcînd bale la gură, pe tot adevărul care-i lipsește de cînd a devenit prieten cu generalii Roșca, Voronin și Pasat, că anume aceasta e ziua și ora, cînd Pavel Filip va pleca, iar locul îi va fi ocupat de Vlad Plahotniuc.

—-Să nu-l lăsăm să devină șeful Guvernului! Oligarhul trebuie oprit! Moscova este cu noi! Noi, cei cu misiune specială în Republica Moldova, nu vom permite această nouă samavolnicie a lui Plahotniuc.

Cu o zi înainte de 22 decembrie 2017  i-am spus unui om bolnav de proorociile mocanului că această așa-zisă profeție e un fals ordinar, mai bine zis: o inepție de scelerat  și că acest post nu-l interesează, cel puțin deocamdată, pe liderul de partid democrat.

Nu mă credea.

A pierdut pariul și acum își linge rănile, nemaivrînd să audă de mocanii–prooroci din politica moldovenească.

Și iată așa un lider-fugar de partid proorocește neavînd nici măcar mustăți pe dînsul.

Un alt lider de televiziune, mereu în stare de ebrietate, care atunci cînd își aplaudă propriile prostii parcă ar ucide muște, pentru suma lunară de 40 000 de euro pune nonstop pe sticlă și în gazetă toate proorociile FSB-ului despre Plahotniuc.

Care nu este Mesia, dar nici Vlad Țepeș nu e.

Care-și sărbătorește azi ziua de naștere și așteaptă drept cadou de la aceștia o nouă proorocie, falsă, bineînțeles, încropită în laboratoarele ideologice ale FSB-ului și distribuită apoi prin falșii prooroci din Politica moldovenească, ale căror nume și prenume nici nu face să le amintim.

La mulți ani!

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole