Program electoral? – Nu, n-am auzit.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Să înțelegem că acesta e tot programul electoral al lui Usatâi, cu tot cu partid? Să-l ataci pe Filat și PLDM, cu orice ocazie, dar mai ales fără? Un fel de javră contra elefantului.
Ah, da, mai face și concerte, pentru că-i place karaoke…

Cine este acest nou politician? – Iată ce scrie un site din Rusia, de unde a venit Usatâi:

”Omul de afaceri, persoana publică și pseudo-patronul, Renato Usatâi, membru activ al grupării criminale ”Солнцевская”, merge în politică.”

”Amintim că Renato Usatâi, în iarna anului trecut, în legătură cu faptul că era urmărit de către organele de ordine, a fost nevoit să fugă din țara sa natala – Moldova – în care are reputația unui om de afaceri talentat și patron generos.Fiind ascuns în conacul său dintr-o suburbie a Moscovei, el a chemat jurnaliștii moldoveni și a dat un interviu senzațional, în care a deconspirat ”corupția totală în Moldova”, deschis, învinuind întreaga guvernare în furtul banilor nu numai din bugetul de stat, dar și din cei pe care i-a dat Usatâi ca binefacere celor nevoiași.”

”Dar, sursele ”Преступной России” au deconspirat a doua sa viață, în care Usatâi – membrul sindicatului criminal ”Солнцевские”, care participă la atacurile raider, bancrotizarea deliberată a băncilor, organizarea omorului bancherului rus, Gherman Gorbunțov, anul 2012, în Londra.”
http://crimerussia.ru/organizedcrime/67911-partner-rzhd-i-emissar-solntsevskoj-gruppirovki-renato-usatyj-sozdaet-v-moldove-partiyu-video.html

Adică, potrivit site-ului crimerussia.ru, Usatâi are legături cu bratvaua Solnțevskaia și este exponentul Rusiei.

Interesant, oare cei care merg la concertele organizate de către Usatâi și cei care citesc scrisorelile lui Călin cunosc acest lucru?

Comentarii