Proba că telespectatorii JurnalTV nu mai cred aberațiilor acestui post și nici pe Mocanu

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri CNA a găsit, în banca lui Platon, jumătate de milion de €, destinați unor deputați din Moldova, care să părăsească fracțiunile parlamentare și, evident, cursul european al Republicii Moldova. Din câte apare în imaginile filmate de CNA, banii din safeul metalic provin de la Moldinconbank, Energbank și FinBANK Ucraina. Detalii aici: Mita ”Platon” pentru deputați, episodul 2: O parte din banii provin din Ucraina

JurnalTV, postul TV peste care stă călare Mocanu în fiecare zi, a organizat ieri un concert televizat la acest subiect, încercând să demonstreze că de fapt nimeni nu vrea să mituiască pe nimeni, iar banii de fapt fac parte dintr-un dosar fabricat de CNA, la comanda lui Plahotniuc. După cum era de așteptat, toate zoaiele din emisiunea Cabinetul din Umbră au curs peste democratul Vlad Plahotniuc. JurnalTV începe jurnalul să atace acest om și încheie buletinele de știri tot așa. Ce să mai, NIT-ul nu avea voie, iar Jurnal are (aceasta printre altele…).

De la începutul emisiunii, Val Butnaru a anunțat pentru public o întrebare cu referire la dosar, care sună în felul următor: ”Credeți că dosarul coruperii deputaților este fabricat?”. În continuare, a rămas în sarcina marilor ”experți” de la JurnalTV, împreună cu Mocanu, să convingă oamenii să voteze DA, aberând în acest sens destul de puternic, în special cel cu Jos Mafia.

Chiar de la început, moderatorul spune, în fața lui Mocanu, că dosarul pare mai mult fabricat decât ceva real, pentru că, prea mule semne arată despre o presupusă implicare a Centrului Național Anticorupție (???). În aceeași motivare, moderatorul spune, fiind ghidat de butoanele lui Mocanu, că banii au fost puși în casete intenționat. Buuun, până la această întrebare parcă totul a fost ok (parcă), dar la așa prostie, spusă telespectatorului, trebuie să ne întrebăm la niște lucruri: Cum CNA a reușit să pună banii în caseta de valori de la banca lui Platon? Normal că este o aberație. Nu are cum Centrul să fabrice ceva în curtea lui Platon, iar pe urmă să se spună că este un dosar fabricat.

Pe parcursul emisiunii a intervenit și Sergiu Mocanu de câteva ori, în stilul său acuzator și lipsit de probe. A aberat ca de fiecare dată, la fel cum a aberat cu avioanele NATO, care de fapt erau niște avioane civile. Despre Mocanu nu cred că trebuie să scriu ce a spus, pentru că poziția acestuia fusese deja expusă de moderatorul emisiunii Cabinetul din Umbră.

Până la urmă, grămada aia de ”experți”ghidați binișor de Mocanupoliticianul de sticlă, nu au putut demonstra nimic și nu au putut convinge telespectatorii că dosarul coruperii deputaților este fabricat. Astfel, la cele două variante de răspuns telespectatorii au răspuns cu NU, acordând acestui răspuns tocmai 431 voturi, în timp ce au crezut aberațiilor doar 293 de telespectatori.

În imaginea de mai sus vedeți această probă incontestabilă, care ne arată și demonstrează că Mocanu pierde teren cu aberațiile sale, iar telespectatorii JurnalTV nu mai cred prostiile date pe acest post. La fel, se demonstrează că moldovenii nu se lasă manipulați chiar de tot, așa cum speră Mocanu, iar din acest motiv au dat un șut în fund celor de la emisiunea de ieri, pe care nu i-a crezut pe tot parcursul programului.

Așa că, dragi jurnaliști, realizatori, ”experți” și șefi pe manipulare, lăsați poporul în pace și nu mai băgați în ei prostii că deja dă peste mărgini. Dosarul coruperii deputaților nu este unul fabricat de CNA în casa lui Platon, iar voi ar trebui să recunoașteți că Rusia încearcă să efectueze presiuni asupra deputaților din Moldova, ca vara aceasta să pice Guvernul, înainte de semnarea acordurilor cu UE. Or, Mocanu și experții lui nu doresc acest lucru de încearcă să demonstreze că Rusia nu ne presează și nu se încearcă coruperea deputaților? JurnalTV face jocul Rusiei de-l apără pe Platon?

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii