Președintele PNL a depus, prima, listele de subscripție, a tras la sorți nr.1 pentru buletinul de vot și a fost înregistrată candidat pentru Parlament în Circumscripția nr.50 ”La Vest de Moldova”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi, 10 septembrie, a fost înregistrată, în calitate de candidat pentru Parlament în Circumscripția nr.50 ”La Vest de Moldova”,

Vitalia Pavlicenco, președintele PNL, ex-deputat în două legislaturi – din partea PFD și, respectiv, AMN.

Vitalia Pavlicenco exprimă recunoștință tuturor celor 555 de adepți, simpatizanți și sprijinitori care au semnat în listele de subscripție și care consideră că în Parlament este nevoie de o voce distinctă, care reprezintă primul partid statutar unionist, partid ce a demonstrat în justiție că obiectivul Unirii este un obiectiv constituțional în statul nostru românesc. Printre semnatari sunt persoane cunoscute, sunt și reprezentanți ai profesiilor liberale, cetățeni de diferite etnii, dar convinși că o persoană curajoasă și cu vederi clare pro-românești, implicit pro-euroatlantice, ar contribui la o mai bună calitate a procesului legislativ în interesul celor mulți, care au ajuns în Diaspora românească din țări străine urmare a politicilor antipopulare promovate în Republica Moldova.

Nici Vitalia Pavlicenco, nici colegii de partid, nici alți susținători nu au făcut tam-tam din calma campanie de colectare a semnăturilor, pentru că partidul reprezentat de acest candidat a spus mereu liniștit, dar cu tărie, adevăruri de care ne convingem cu toții, nu a umblat cu agitație ieftină, populistă, nu a criticat decât în scopuri nobile procesul politic și declarațiile inadecvate ale unor politicieni.

Candidatul Vitalia Pavlicenco îi îndeamnă pe concurenți și pe adepții acestora să respecte limitele bunului-simț, să nu afirme neadevăruri, așa cum deja se constată din partea unor viitori candidați în această circumscripție, și îi invită pe toți doritorii la un dialog civilizat în diferite formate, inclusiv pe rețelele de socializare.

Vitalia Pavlicenco va veni, conform legii,  cu materiale explicative pe subiectele ”De ce candidez” și ”Care îmi sunt planurile în Parlament”.

Partidul Național Liberal,

Chișinău, 10 septembrie 2019

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco

Preşedintele PNL. Născută la 29 octombrie 1953, Grinăuţi-Bălţi, Republica Moldova Contacte: 069111682, 069119118, tel.german – +491605702646 Distincţii: Ordinul Naţional al Romaniei „Pentru Merit” în grad de Comandor Starea civilă: căsător...

Ultimele articole