Presa verde evită să vorbească despre paza de corp a lui Filat, Maia și Năstase! Elena Robu face voluntariat!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

  Citeam de dimineață un articol de al Elenei Robu, unde doamna povestește cititorilor săi despre faptul că ,,Un adevărat conducător de țară este păzit de cetățenii săi, nu de paza de corp„.  Mi s-a părut straniu că o doamnă venită de pe tărâmul jurnalistic nu cunoaște că există o așa instituție precum SPPS (Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat) –  organ de stat cu atribuţii speciale în domeniul securităţii statului, specializat în asigurarea protecţiei demnitarilor Republicii Moldova, a demnitarilor străini pe timpul şederii lor în Republica Moldova, a membrilor lor de familie, în limitele competenţelor legale, precum şi în asigurarea pazei sediilor de lucru şi a reşedinţelor acestora.
Deoarece blogherița s-a axat mai mult pe subiectul pazei unei persoane care nu deține funcții în stat, cred că merită o replică argumentată, mai ales că dumneaei vine din holdingul unui fost demnitar, care nu s-a rușinat niciodată să arate că are o armată de bodyguarzi în jurul său. Legătura dintre Unimedia (Elena Robu) și Vlad Filat, deja nu mai este un subiect nou pentru societate, ceea ce înseamnă că niciodată nu vom vedea pe blogul Elenei Robu un articol despre cum la o simplă repetiție generală dedicată evenimentelor de la sfârșitul lunii august, Vlad Filat a ieșit cu o armată de bodyguarzi, sau mai exact, vreo 15-20 la număr. La cravată, cu umbrele nuștiu mai de care și evident pregătiți pentru a îndepărta cetățenii care au întrebări față de șeful Elenei.

Un alt exemplu la fel apropiat foarte mult de sufletul doamnei Robu este și Maia Sandu cu Andrei Năstase, ambii văzându-se deja conducători de țară. Așa-zișii liderii partidelor de opoziție, au vrut să iasă în evidență prin faptul că au mers să discute cu cetățenii la Piața Centrală fără bodyguarzi și „fițe de politicieni”, în realitate însă, în preajma lor, internauții au surprins fosta pază de corp a lui Vlad Filat. Așa cum era și de așteptat, Maia Sandu a negat aceste informații, ca mai târziu, să-și amintească că domnul Vasile Popa, fostul bodyguard a ex-premierului Vlad Filat, face voluntariat pentru PAS. 
Dacă în cazul de mai sus paza chipurile făcea voluntariat pentru Maia Sandu, fac pariu că doamna Robu nu va scrie niciodată nici de paza de corp a lui Andrei Năstase, care mereu îl însoțește, chiar și la mama acasă, nemaivorbind de evenimentele unde participă cei 10 susținători PPDA.

,,Și mă întreb de ce Filat, Maia și Andrei se tem de propriul popor? De ce le este frică? Or, nu tot ei ne spun câtă încredere au în ei oamenii? De ce atunci să îți construiești baricade? De ce să nu mergi singur, liber, pe stradă, dacă spui că ești cinstit și cu sufletul curat? De ce să îți fie frică dacă nu ai gânduri ascunse și tot ce faci este în favoarea celor care te-au ales sau te vor alege?!”

P.S. Elena Robu, de ce Filat, Maia și Năstase nu este păzit de propriul popor?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole